- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νους υγιής εν σώματι υγιεί και μοδάτο!

Φέτος η OYSHO λανσάρει μια νέα σειρά αθλητικών ειδών σε συνεργασία με την Adidas γιατί ακόμα και στον άχαρο χώρο του γυμναστηρίου, το στιλ και το γούστο δεν πρέπει να μας εγκαταλείπουν.

Η νέα κολεξιόν, δημιουργημένη από λειτουργικά αλλά και προσεκτικά σχεδιασμένα υλικά, αποτελεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ τεχνολογίας και μόδας και είναι προσαρμοσμένη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε αθλήματος για το οποίο προορίζεται. Το χρωματικό φάσμα στη σειρά yoga κυριαρχείται από γκρι-ανθρακί, ροζ, εκρού, μοβ βιζόν και μελιτζανί. Η κολεξιόν fitness ξεχωρίζει για τα έντονα φωτεινά χρώματα, τα φερμουάρ, τις ραφές και φυσικά την ελαστικότητα.


Αυτή τη σεζόν, λανσάρεται και η νέα σειρά outfit για paddle tennis. Τα υφάσματα όπως βαμβάκι, πολυαμίδη, λίκρα και βελούδο, είναι υλικά που προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και τη δυνατότητα να “αναπνέει” το πόδι, ενώ παράλληλα δίνουν απόλυτη ελευθερία στο περπάτημα. Τη συλλογή συμπληρώνουν δύο Adidas for Oysho αθλητικά υποδήματα, τα οποία πωλούνται αποκλειστικά σε καταστήματα Oysho και βρίσκονται χρωματικά στα ίδια επίπεδα με την υπόλοιπη σειρά ρούχων.

Το πρώτο σχέδιο συνδυάζει ένα ανοιχτό γκρι εξωτερικά, με το εσωτερικό και τις λεπτομέρειες να διαφοροποιούνται με μελιτζανί χρώμα, ενώ το άλλο στυλ, εμφανίζεται με ένα σκούρο ανθρακί εξωτερικά σε συνδυασμό με έντονο κοραλλί στο εσωτερικό. Η συγκεκριμένη συλλογή επαναφέρει το street look των εταιρειών αθλητικών ειδών, με υφάσματα όπως το δίχτυ και το καστόρι.

Η εμπειρία μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών και η φιλοσοφία της Oysho για άνετα και μοδάτα σχέδια σε ελκυστικές τιμές συνδυάζονται μοναδικά προς όφελος της μόδας αλλά και της τσέπης μας.