Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια στο θέατρο Badminton!

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας φίλους, προσχολικής κυρίως ηλικίας. Το αγαπημένο παιδικό τηλεοπτικό φαινόμενο “Ντόρα, η Μικρή Εξερευνήτρια” γίνεται διαδραστικό θεατρικό παραμύθι! Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο θέατρο Badminton από τις 30 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Οι αγαπημένοι ήρωες ανεβαίνουν στην σκηνή φορώντας τεράστια κοστούμια και μαθαίνουν στα παιδιά να εξερευνούν, να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν παζλ και να ανακαλύπτουν έναν διαφορετικό και συναρπαστικό κόσμο, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν!

Η ζωντανή παράσταση της εταιρείας Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» είναι μια διαδραστική παράσταση που οδηγεί την Ντόρα, την εφτάχρονη δίγλωσση Λατίνα ηρωίδα, τον Μπουτς τον πίθηκο, τον Τίκο τον Σκίουρο, την Ίσα το Ιγκουάνα, τον Μπένυ τον Ταύρο και όλους τους φίλους τους σε μια διασκεδαστική περιπέτεια. Με τη βοήθεια του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της, χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην πυραμίδα-αριθμό, την «ανακατεμένη» ζούγκλα και άλλες τοποθεσίες, με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών. Όπως είναι βεβαίως αναμενόμενο η Ντόρα δεν θα αργήσει να οδηγήσει το νεαρό κοινό στην επιτυχή έκβαση αυτής της διασκεδαστικής και διαδραστικής αποστολής.

Οι οπαδοί της Ντόρα (και οι συνοδοί τους) σίγουρα θα απολαύσουν αυτή τη νέα θεατρική εμπειρία που καλεί το παιδί να σκεφτεί, να τραγουδήσει και να παίξει.

Ντόρα: H Λατίνα πρωταγωνίστρια σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά χιτ των τελευταίων χρόνων για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Σε κάθε επεισόδιο ξεκινάει ένα ταξίδι και ζητάει από τους φίλους της να τη βοηθήσουν. Ως μια θηλυκή Ιντιάνα Τζόουνς λύνει πάζλ και καταφέρνει να διαβάζει το χάρτη ζητώντας τη «διαδραστική» βοήθεια από τους μικρούς της τηλεθεατές. Τους οποίους ενίοτε διδάσκει και ισπανικά με μικρές λέξεις και φράσεις. Είναι καλή, ευγενική και αγαπάει την οικογένεια της όσο και τους φίλους της. Επίσης παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο (Λατίνα γαρ) και της αρέσει να παίζει μουσική μ` ένα ξύλινο φλάουτο.

Μπουτς η μαϊμού: Ο καλύτερος φίλος της και κεντρικός συνοδοιπόρος στα ταξίδια της. Έγινε ο πιο αγαπημένος της όταν του έσωσε μια μέρα τις κόκκινες μπότες του από τα πόδια (χέρια) της πονηρής αλεπούς Swiper. Είναι παρορμητικός και ενθουσιάζεται εύκολα και με τα πάντα. Είναι γκρι με κίτρινο στομάχι και του αρέσει να «αγαπά» κάθε τι που συναντά στο δρόμο του. Ένας καλόκαρδος χαρακτήρας.

Τίκο ο Σκίουρος: Ζει στο δάσος. Του αρέσει να οδηγά. Ότι βρει. Από αυτοκίνητα ως πλοία και από ελικόπτερα έως διαστημόπλοια. Είναι μωβ και μιλά απταίστως Ισπανικά (Αγγλικά μέτρια) γι` αυτό και βοηθά την Ντόρα τις στιγμές που αυτή θέλει να διδάξει στους τηλεοπτικούς της φίλους τη μητρική της γλώσσα.

Ίσα το Ιγκουάνα: Φίλη της Ντόρας κρυφά ερωτευμένη με τον Μπουτς (δεν θα του το πει ποτέ). Ευγενική και θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει κηπουρός (αγαπά πολύ τα λουλούδια).

Μπένυ ο Ταύρος: Ζει σε αχυρώνα. Είναι μπλε με κίτρινα κέρατα και του αρέσουν επίσης τα μπλε μαντίλια για να τα δένει γύρω από τον παχύ λαιμό του. Και του αρέσει πολύ το φαγητό. Πολλές φορές τον βλέπουμε να συνοδεύεται από ένα μπαλόνι.

Swiper: Όχι ακριβώς ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της Ντόρας, αφού η πονηρή αυτή αλεπού με τη μπλε μάσκα προσπαθεί πάντα να κλέβει από τις αποστολές της χρήσιμα αντικείμενα. Είναι πολύ γρήγορος και εξπέρ στις μεταμφιέσεις. Είναι και λίγο εφευρέτης- μπορεί και καταφέρνει να φτιάχνει περίεργα πράγματα που τον βοηθούν στις παγαποντιές του. Περιέργως δεν ξέρει ούτε μια λέξη Ισπανικά (είναι Νεοϋορκέζος).

Πρόγραμμα Παραστάσεων:

Σάββατο 31/12 12:00

Κυριακή 1/1 19:00

Δευτέρα 2/1 16:00/19:00

Τρίτη 3/1 16:00/19:00

Τετάρτη 4/1 16:00/19:00

Πέμπτη 5/1 16:00/19:00

Παρασκευή 6/1 12:00/16:00/19:00

Σάββατο 7/1 12:00/16:00/19:00

Κυριακή 8/1 12:00/16:00/19:00

Σάββατο 14/1 19:00

Κυριακή 15/1 12:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, www.viva.gr στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS και στο www.viva.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ZΩΝΗ Α: 25€
ΖΩΝΗ Β: 20€
ΖΩΝΗ Γ: 15€
ΖΩΝΗ Δ: 10€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ VIP (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ): 35€