Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού

Αγόρια και κορίτσια, γεννημένα από το 2006 και πριν (2005, 2004, κ.λ.π.), έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της πετοσφαίρισης στην Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Στόχος είναι τα παιδιά να διδαχθούν το βόλεϊ παίζοντας, εξηγεί ο επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας Βόλεϊ, Σπύρος Σαραντίτης, «Καταρχήν εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά. Στον Ολυμπιακό παράλληλα με τις αγωνιστικές επιδόσεις, επιθυμούμε οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες να δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στα μαθήματά τους. Έχουμε ετοιμάσει το πρόγραμμα όλων των μικρών ομάδων και ευελπιστώ πως και η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη με χαρά και όρεξη για προπονήσεις. Ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Σε μια δύσκολη περίοδο για τις ελληνικές οικογένειες, όσοι βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό νιώθουμε την υποχρέωση να δώσουμε στα παιδιά αυτό που τους αξίζει. Χαμόγελο και αισιοδοξία μέσα από το παιχνίδι. Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Πληροφορίες για τις εγγραφές αγοριών και κοριτσιών γεννημένα το 2006 και πριν (2005, 2004 κ.λ.π.) στην Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

Α. Τηλεφωνικό κέντρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.: 210 4190902-4
Β. Τσιρογιάννης Μανώλης (έφορος Ακαδημίας Βόλεϊ): 6944361125