Ξεκίνησε ο διαγωνισμός σεναρίου για video game

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας προκήρυξε διαγωνισμό σεναρίου για video game με τίτλο “HGDA Game Idea Contest”. Η ιδέα μπορεί να είναι για οποιαδήποτε πλατφόρμα και για οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού. Μπορεί επίσης να αφορά Serious, Freeware, ή Commercial game. Όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό στέλνοντας περίληψη, σενάριο ή ολοκληρωμένο game design για την ιδέα του στο email του συλλόγου [email protected].

Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η ιδέα τόσο το καλύτερο. Μπορούν έτσι να σταλούν μαζί και γραφικά, videos, prototypes, κώδικας και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη παρουσίαση της ιδέας.
Όλες οι ιδέες θα κριθούν από επιτροπή που θα αποτελείται από επαγγελματίας του χώρου. Όποιος επιθυμεί να δημοσιοποιήσει την ιδέα του μπορεί να ετοιμάσει σχετικό website στο οποίο θα κάνει link το επίσημο website του διαγωνισμού, εδώ. Όσοι επιθυμούν ωστόσο μπορούν να μην αποκαλύψουν δημόσια πληροφορίες για την ιδέα τους και η επιτροπή δεσμεύεται να κάνει το ίδιο.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν στείλει την ιδέα τους μέχρι τη Δευτέρα 26 Απριλίου.