- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Οι φανταστικές μπλούζες made by babycarrots!


Το αγαπημένο μας e-shop babycarrots.gr [2]πρωτοτυπεί και πάλι! Σε μία προσπάθεια να προσφέρει ρούχα προσιτά για όλους κατέφυγε σε μία πραγματικά πολύ έξυπνη λύση: Τα έφτιαξε μόνο του! Επέλεξε τα σχέδια και τα τύπωσε σε μπλούζες της Fruit of the Loom σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς!

Το αποτέλεσμα; Υπέροχες μακρυμάνικες μπλούζες και φούτερ [3] σε διάφορα χρώματα και με 3 σχέδια το ένα καλύτερο από το άλλο: Το σήμα της ειρήνης σε μία προχωρημένη σύλληψη, η κινηματογραφική κλακέτα για τους μικρούς σινεφίλ και οι γατούλες για τα κοριτσάκια μας!

Οι μπλούζες είναι πραγματικά ξεχωριστές αλλά συγχρόνως ιδανικές για καθημερινή χρήση, στο σχολείο, τη βόλτα, παντού! Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι για αγοράκια και κοριτσάκια από 2,5-3 έως 6 χρονών. Όσο για την ποιότητα τους; Η εκτύπωση της μεταξοτυπίας έχει γίνει χωρίς PVC και οι μπλούζες είναι 100% βαμβακερές. Και φυσικά οι τιμές είναι πραγματικά πολύ καλές.

Δείτε, λοιπόν, τις μπλούζες στο παρακάτω link και περιμένουμε να μας πείτε τη γνώμη σας. Εμείς νομίζουμε θα φορεθούν πολύ αυτό το χειμώνα. Προσιτές, άνετες και όμορφες!
http://www.babycarrots.gr/gr/clothes/long-sleeve_blouses/  [3]