- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Οι χειμωνιάτικες τάσεις μόδας

Αυτό τον χειμώνα οι τάσεις είναι πολλές. Ξεχάστε τα μουντά μονόχρωμα ρούχα και βάλτε φωτεινές πινελιές στο ντύσιμό σας. Το επιβάλλει άλλωστε και το ρεύμα των 60’s που επέστρεψε δριμύτερο. Τα τακούνια χαμηλώνουν ελαφρώς, τα μποτάκια παραμένουν must have κομμάτι, το καρό που όλες λατρέψαμε θα φορεθεί και φέτος ενώ το χρώμα του πάθους, το κόκκινο έχει την πρωτοκαθεδρία. Δυναμική παρουσία θα έχουν τα πουά, το φλοράλ αλλά και το Snakeskin.

Καρό
Το καρό απ’ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Και φέτος είναι απαραίτητο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα. Ευκολοφόρετο και άνετο και σε αρκετά χρώματα. Το συνδυάζετε με τζιν και κολάν, πάνω από απλό φανελάκι ή t-shirt με prints. Αυτόν τον χειμώνα κυριαρχούν τα μοτίβα τετράγωνης λογικής
Φέτος, όμως, έρχεται στο προσκήνιο και το πιε ντε πουλ.

Forties
Σακάκια και πανωφόρια με έμφαση στους ώμους γίνονται και πάλι τάση ενώ τονίζουμε τη μέση με λεπτές δερμάτινες ζώνες πάνω από φορέματα.

Sixties
Μαζί με τα έντονα χρώματα επιστρέφουν τα ταγιέρ, τα μίνι φορέματα σε γραμμή Α, με στενούς ώμους και στρογγυλό γιακά. Επίσης οι ασορτί συνδυασμοί. Φορέστε ψηλές μπότες στην ίδια απόχρωση με το μίνι φόρεμα και το κοντό παλτό.

Χρωματιστά παλτό
Ένα παλτό σε έντονο χρώμα σίγουρα θα ανανεώσει τη εμφάνιση και διάθεσή σας. Επειδή όμως είναι ένα ρούχο που πρέπει να φοριέται εύκολα και να συνδυάζεται με πολλά ρούχα προτιμήστε χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε.

Όταν πρόκειται για σακάκι μη φοβάστε τόσο το χρώμα. Έχουν επιστρέψει στη μόδα τα χρωματιστά σακάκια των 80’s. Συνδυάστε στα με τζιν ή φορέματα αλλά προτιμήστε τα για τις πρωινές εμφανίσεις σας.

Φιδίσια υφή
Το Snakeskin είναι ένα από τα trend του φετινού χειμώνα, σε παπούτσια και σε τσάντες αλλά και σε πανωφόρια. Φέτος μάλιστα θα το δείτε και σε έντονα χρώματα.

Κόκκινο: Το χρώμα του φετινού χειμώνα
Οι πειρισσότεροι σχεδιαστές έχουν βάλει το κόκκινο στις χειμερινές συλλογές τους. Μάλιστα φέτος θα το δείτε φορεμένο και σε total look. Μπορείτε να υιοθετήσετε το κόκκινο σε βασικά κομμάτια και αξεσουάρ, όπως ένα παλτό, μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια.
Για τις λιγότερο τολμηρές υπάρχει και η πρόταση του μπορντό που φέτος κυριαρχεί σε πολλούς σχεδιαστές.

Πουά
Το πουά επέστρεψε για τα καλά. Σε φορέματα, φούστες, φουλάρια, στέκες για τα μαλλιά. Συνδυάστε το με μονόχρωμα ρούχα.

Παπούτσια
Είναι η εποχή της μπότας και της γόβας. Ψηλοτάκουνες είτε με τακούνι wedge ή πιο χαμηλό, τόσο οι γόβες όσο και οι μπότες έχουν αναμφίβολα την τιμητική τους. Τάση είναι φέτος και οι μπαρέτες και τα λουριά.

Στη μοδά παραμένουν και τα μποτάκια, μέχρι τον αστράγαλο ή πιο πάνω, με κορδόνια ή χωρίς.