- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ολοκληρωμένη έκδοση της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» σε συλλεκτικό Blu-Ray Box Set

Η βραβευμένη με 17 Όσκαρ τριλογία του Πίτερ Τζάκσον, “Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών”, που αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία του σινεμά κυκλοφορεί τώρα σε συλλεκτικό Blu-Ray Box Set.
Αποκτήστε τις Extended Versions και των 3 ταινιών σε 15 discs & περισσότερες από 26 ώρες special υλικού!

Η πιο μαγική και θεαματική επική περιπέτεια στην ιστορία του σινεμά κυκλοφορεί σε Extended Edition Blu-Ray για να την απολαύσετε με την άψογη ποιότητα σε εικόνα και ήχο που προσφέρει η τεχνολογία του Blu-Ray.

Μάλιστα, για την καλύτερη δυνατή τεχνική απόδοση του THE LORD OF THE RINGS™ ΜOTION PICTURE TRILOGY: EXTENDED EDITION, η κάθε ταινία αποτελείται από δύο Blu-Ray discs.

H βραβευμένη με Όσκαρ τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων κατά την προβολή της στους κινηματογράφους, κυκλοφορεί τώρα σε Blu-Ray με την προσθήκη κομμένων σκηνών διάρκειας μεγαλύτερης των δύο ωρών, υπό την επίβλεψη του οραματιστή σκηνοθέτη, Πίτερ Τζάκσον.

Η πλέον ολοκληρωμένη έκδοση της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» κυκλοφορεί σε συλλεκτικό Blu-Ray Box Set στις 4 Ιουλίου. Περιλαμβάνει τρεις ώρες επιπλέον υλικού, σε 15 discs, στα οποία υπάρχουν για πρώτη φορά τα ντοκιμαντέρ του Costa Botes και περισσότερες από 26 ώρες special υλικού.