Ο Άντριου Γκάρφιλντ ως νέος Spider-Man στην πρώτη του φωτογραφία

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή του Spider-Man στη μεγάλη οθόνη, σε 3D το καλοκαίρι του 2012. Ο Άντριου Γκάρφιλντ (υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο οσκαρικό φαβορί «The Social Network» του Ντέιβιντ Φίντσερ), φόρεσε την μπλε-κόκκινη στολή και στην πρώτη του φωτογραφία φαίνεται πανέτοιμος για νέες περιπέτειες.

Ο Γκάρφιλντ επιλέχθηκε μετά από μία μεγάλη σειρά ακροάσεων για το ρόλο του Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man. Τον περασμένο Ιούλιο, η ανακοίνωση του ονόματος του ηθοποιού για το συγκεκριμένο ρόλο ήταν από τις πιο πολυαναμενόμενες στην πρόσφατη κινηματογραφική ιστορία, ενώ ο Γκάρφιλντ άρχισε αμέσως την προετοιμασία για να ολοκληρώσει τα απαιτητικά γυρίσματα που ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαν ανακοινωθεί δύο ακόμα ονόματα από το καστ της επόμενης ταινίας με ήρωα τον Spider-Man. Η Έμμα Στόουν επιλέχθηκε να παίξει τον πρώτο γυναικείο ρόλο ως Γκουέν Στέισι και ο Ρις Ίβανς θα παίξει τον κακό, δίπλα στον Άντριου Γκάρφιλντ. Τη σκηνοθεσία του νέου Spider-Man έχει αναλάβει ο Μαρκ Γουέμπ σε σενάριο του Τζέιμς Βάντερμπιλτ. Η Λόρα Ζίσκιν και ο Άβι Αράντ θα αναλάβουν την παραγωγή από την Columbia Pictures και τη Marvel Studios.

Το franchise του Spider-Man είναι από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του κινηματογράφου. Οι τρεις προηγούμενες ταινίες έχουν κάνει συνολικές εισπράξεις που ξεπερνούν τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Μάθετε όλα τα νέα για τον νέο Spider-Man στο Facebook: http://www.facebook.com/pages/Spider-Man-Movie-Greece/145818372140360

Στους κινηματογράφους από την Audio Visual