Ο Γιώργος Τσαλίκης κινείται νομικά για να προστατεύσει τα παιδιά του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναγκάστηκε τις τελευταίες μέρες να κινηθεί νομικά προκειμένου να υπερασπιστεί μια απόφαση δική του και της γυναίκας του αναφορικά με τη δημόσια έκθεση των παιδιών τους στον Τύπο. Έτσι, θα δώσει τέλος στη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών του μέσω δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μέσω του λογαριασμού του στο twitter αποκάλυψε ότι δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες των παιδιών του, δίχως να είναι καλυμμένα τα πρόσωπά τους μετά από επεξεργασία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δεν επιθυμούν να φαίνονται σε φωτογραφίσεις τα πρόσωπα των ανήλικων παιδιών τους. Και όπως ο ίδιος αναφέρει, αυτή είναι μια πάγια θέση εδώ και μια δεκαετία.

«Δυστυχώς είναι πάρα πολύ άσχημο να καταφεύγεις σε νομικά μέσα για να προστατεύσεις την οικογένεια σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα lifestyle περιοδικά, κάνουν τη δουλειά τους. Όμως η δουλειά σταματάει όταν αφορά ανήλικα παιδιά. Eδώ και 10 χρόνια είναι πάγια απόφασή μας σαν οικογένεια να μην προβάλλονται τα παιδιά μας στα ΜΜΕ. Όταν αυτό δεν γίνεται σεβαστό, όταν πρωτίστως έχεις ενημερώσει με σαφήνεια για την επιθυμία σου, τότε ο μοναδικός τρόπος να προστατευθείς είναι η δικαιοσύνη», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «είμαι στενοχωρημένος και θυμωμένος όταν τα παιδιά μου προβάλλονται μ αυτόν τον τρόπο. Παρακαλώ να μην υπάρξει αναδημοσίευση των φωτογραφιών και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».