Ο θαυμαστός κόσμος του FoeDo

Θέλαμε να βρούμε ενδιαφέρουσες πασχαλινές λαμπάδες και… πέσαμε πάνω στο Foedo. Και εκεί, πέρα από πανέμορφες χειροποίητες λαμπάδες, ανακαλύψαμε έναν κόσμο μαγικό, έναν κόσμο, όπου το μεράκι και η δημιουργικότητα συνυπάρχουν όμορφα για να δώσουν τα πιο ζηλευτά δείγματα δουλειάς. Στον Άγιο Στέφανο, στη Λεωφ. Κρυονερίου 10(1oς όροφος), στεγάζεται η γνώση και η εμπειρία των δημιουργών της FoeDo.
Με αυστηρά κριτήρια ποιότητας στη δουλειά τους, οι άνθρωποι του FoeDo προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις για το γάμο και τη βάπτιση, το παιδικό δωμάτιο, αλλά και το παιδικό πάρτι.
Στη FoeDo υπάρχει ακόμη η δυνατότητα σχεδιασμού μοναδικών προσκλητηρίων, καθώς διαθέτουν εντός του τυπογραφείου ατελιέ, το οποίο αποτελείτε από γραφίστες με έμπνευση και φαντασία.
Εσείς θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από χειροποίητα προσκλητήρια δεμένα με δίχτυα, κορδέλες, γάζες και άλλα υλικά, καθώς και προσκλητήρια με πολλά σχέδια, χαρτιά και πολύχρωμους φακέλους.
Οι μπομπονιέρες είναι χειροποίητες από ξύλο, πηλό και αλουμίνιο, ζωγραφισμένες στο χέρι, ενώ υπάρχουν ευφάνταστα σετ βαπτιστικών απλικέ & με στρας, μπομπονιέρες, βιβλία ευχών, άλμπουμ κ.ά.
Στο κατάστημα εκτός από τα δικά τους χειροποίητα προσκλητήρια θα βρείτε και τα νέα προσκλητήρια των εταιριών Asterias και Mastoras.
Με σεβασμό στις επιθυμίες και στο γούστο σας, θα αναλάβουν όλα τα επιμέρους κομμάτια του δικού σας ξεχωριστού event, όπως μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες, βαπτιστικά, κ.ά.

Λ. Κρυονερίου 10 – Αγ. Στέφανος, 14565
1ος όροφος
Τηλ/Fax: 210-6219597
Email: [email protected]
http://www.foedo.gr

Ώρες καταστήματος:
Δευτ., Τετ.: 10:00 – 15:00
Τρ., Πεμ., Παρ.: 10:00 – 14:00 και 17:30 – 20:30
Σαβ.: 10:00 – 14:00