Ο φούρνος Βενέτη κοντά στην ελληνική οικογένεια

Οι έρευνες δείχνουν ότι τα ελληνικά προϊόντα εξακολουθούν να παραμένουν από τα ακριβότερα, όπως επίσης και η προσφορά υπηρεσιών είναι στη χώρα μια εντελώς ακριβή υπόθεση. Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ συναισθανόμενος τις ανάγκες της κοινωνίας ανταποκρίνεται σε αυτές εφαρμόζοντας ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Με βαθιά συναίσθηση της οικονομικής δυσπραγίας των περισσότερων ελληνικών οικογενειών, μειώνει αισθητά την τιμή του ψωμιού, που αποτελεί προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι. Έτσι, η τιμή της φρατζόλας του Χειροποίητου Χωριάτικου διαμορφώνεται στα 0.49 λεπτά από 0.75 λεπτά που ήταν αρχικά, διατηρώντας την ίδια πάντα υψηλή ποιότητα και τα ίδια αγνά υλικά.

Η ΒΕΝΕΤΗΣ προβαίνει σε αυτή τη δραστική μείωση, εκτιμώντας ότι η Ελλάδα αποτελεί μία από τις φτωχότερες χώρες της Ευρώπης με τα ακριβότερα τρόφιμα και τη βαρύτερη φορολόγηση στα βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης όπως το ψωμί και συνολικά στην εστίαση. Παράλληλα, οι βασικές πρώτες ύλες όπως το αλεύρι, η ζάχαρη και τα έλαια, μόνιμα ανατιμώνται σε δυσθεώρητα ύψη, γεγονός που καθιστά κάθε μείωση μη εφικτή. Αξίζει να σημειωθεί πως η μείωση αυτή κατά 35% της τιμής της φρατζόλας του Χειροποίητου Χωριάτικου «επιδοτείται» από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ καθώς το κόστος παραγωγής της ξεπερνάει κατά πολύ το ποσό των 0.49 λεπτών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας τη δύσκολη αυτή περίοδο, τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα της γειτονιάς τους.
Με μακρόχρονη  διαδρομή μέσα στην ελληνική ιστορία και με βαθύ συναίσθημα υπευθυνότητας, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και αναλαμβάνει τη δέσμευση να υποστηρίξει το συνάνθρωπο και να συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής του, μέσω προγραμμάτων κοινωνικής συνεισφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ:
Τηλ. 210 2896400