- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πάρτι “Με Αγάπη” από τον “Μάικ τον Φασολάκη” και τη Μαρί Κυριακού

Ο «Μάικ ο Φασολάκης», ο αξιαγάπητος ήρωας του ομώνυμου παιδικού βιβλίου της Μαρί Κυριακού, “ζωντάνεψε” κυριολεκτικά το περασμένο Σάββατο και υποδέχθηκε αυτοπροσώπως τους μικρούς του φίλους σε ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, στον υπέροχο χώρο του νηπιαγωγείου «Μικροί πρίγκιπες», στη Βαρυμπόμπη.

Στον «Κήπο της Αγάπης», ένα ντεκόρ βγαλμένο από τις σελίδες του παραμυθιού, τα παιδιά πέρασαν αξέχαστες στιγμές συντροφιά με τον «Μάικ τον Φασολάκη». Η Μαρί Κυριακού και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αφηγήθηκαν στους μικρούς καλεσμένους τις περιπέτειες του μικρού φασολιού που βρέθηκε ξαφνικά σε έναν άγνωστο και επικίνδυνο κόσμο με μοναδικό «όπλο»… το γαργάλημα!

Επιπλέον, τα παιδιά διασκέδασαν με ένα σωρό ευχάριστες δραστηριότητες χάρη στην ευγενική συμβολή της εταιρίας διοργάνωσης εκδηλώσεων «Φασουλήδες», η οποία ανέλαβε τη διοργάνωση του πάρτι. Δημιούργησαν όμορφες ζωγραφιές, κατασκευές και χειροτεχνίες, συμμετείχαν σε μια δραματοποίηση του παραμυθιού, τραγούδησαν το τραγούδι του «Μάικ του Φασολάκη» και άλλες χαρούμενες μελωδίες από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΡΥΘΜΟΣ 949. Παράλληλα, απόλαυσαν εδέσματα της Intersalas catering και γλυκίσματα “φασολάκια” από τα Gelly’s Cakes. Tέλος, ο Μάικ έκανε δώρο σε όλα τα παιδιά από ένα αντίτυπο του βιβλίου, που συνοδεύεται από CD και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

To παρών στο πάρτι έδωσαν και γνωστά πρόσωπα του ΑΝΤ1 με τις οικογένειές τους.

Με ένα μήνυμα αισιοδοξίας και με περίσσια αγάπη για τα παιδιά, η Μαρί Κυριακού και ο «Μάικ ο Φασολάκης» στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους σε όλους τους μικρούς τους φίλους για αυτά τα Χριστούγεννα.