- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πήρατε μαζί όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σας;

Οι βαλίτσες είναι έτοιμες, η διάθεση στα ύψη και ο προορισμός των διακοπών δεν φαντάζει πλέον τόσο μακρινός. Αντίθετα, η παραλία απέχει λίγες μόνο ώρες και οι στιγμές χαλάρωσης που όλοι με αγωνία περιμένουμε… έρχονται!
Μακρινή ή κοντινή, η διαδρομή δεν μπορεί παρά να συνοδεύεται από τα κατάλληλα snacks για μικρούς και μεγάλους. Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο οργανισμός των παιδιών έχει ανάγκη από άμεση ενέργεια, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συστατικά που συνεισφέρουν στην υγεία και την ομαλή του ανάπτυξη.

Μικρά και περιεκτικά…
Τα μεγάλα γεύματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι καλό να αποφεύγονται, καθώς θα «βαρύνουν» αρκετά το σώμα του παιδιού. Φροντίστε να καταναλώσει μικρά γεύματα, που ταυτόχρονα θα προμηθεύσουν τον οργανισμό του με θρεπτικά συστατικά αλλά και με υγρά, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η θερμοκρασία είναι υψηλή. Μία συσκευασία Amita FUN! [2]των 250 ml εφοδιάζει τα παιδιά με ενέργεια και απαραίτητα υγρά, ενώ καλύπτει το 50% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμινών Β6, Β12, C και Ε!

Στο αυτοκίνητο..
Προκειμένου να αποφύγετε τις στάσεις σε ταχυφαγεία και την πιθανότητα να καταναλώσετε «κακής» ποιότητας φαγητό, μην ξεχάσετε να προγραμματίσετε το «μενού» πριν ξεκινήσετε. Τα σνακ που έχετε ήδη προετοιμάσει από το σπίτι αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή, καθώς μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της σύστασής τους. Οι υπέροχες γεύσεις Amita FUN! [2]cocktail Μήλο, Ροδάκινο, Μπανάνα, Φράουλα, μπορούν να σας «λύσουν» τα χέρια, λόγω της πρακτικής τους συσκευασίας που σας επιτρέπει να μεταφέρετε άφοβα το χυμό στην τσάντα, τη βαλίτσα ή το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και να συνοδεύσουν τα μικρά γεύματα των παιδιών ακόμη και στο αυτοκίνητο!

“Γίνε μέλος στο Amita FUN! CLUB [2]για να λάβεις περισσότερες FUNταστικές ιδέες για δημιουργικές ασχολίες με το παιδί σου!”