Παίξε στο MTV poke the DJ και γίνε ένας πραγματικός Dj!

Το MTV και η CRUNCH σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις ένας πραγματικός Dj! Παίξε στο MTV poke the DJ για να κερδίσεις έναν επαγγελματικό εξοπλισμό DJ και να παίξεις live το Dj set σου στο party του MTV και της CRUNCH! Ακόμη, οι δύο καλύτεροι DJs θα αγωνιστούν σε μια μάχη που θα αναδείξει τον κορυφαίο DJ σε ένα party που θα διοργανωθεί αποκλειστικά γι’αυτούς!
Ο πρώτος σε κατάταξη DJ για τον μήνα Νοέμβριο και ο πρώτος σε κατάταξη για τον μήνα Δεκέμβριο, θα αγωνιστούν στην μεγάλη μάχη που θα γίνει στις αρχές του Ιανουαρίου στο party του MTV και της CRUNCH!
Ο τελικός νικητής της αναμέτρησης θα κερδίσει επαγγελματικό εξοπλισμό DJ!
Μην χάνεις χρόνο, κάνε bite τις CRUNCH που έχεις, κάλεσε τους φίλους σου να σε ψηφίσουν, και ξεκίνα να μιξάρεις! Μπορείς να γίνεις DJ για 15 λεπτά. Για να γίνεις ο επόμενος DJ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δαγκώσεις μια CRUNCH!

Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι οι εξής:

Με το που μπαίνεις στο παιχνίδι έχεις στη διάθεσή σου 50 CRUNCH! Αν θές να ανέβεις στα decks και να παίξεις πρέπει να κάνεις bite παραπάνω CRUNCH από όσες έχει κάνει ο επόμενος υποψήφιος DJ.

Αν κάποιος άλλος σου πάρει τη θέση όσο είσαι ο επόμενος υποψήφιος οι CRUNCH σου επιστρέφονται και τώρα μπορείς να τις ξανακάνεις bite για να πάρεις τη θέση σου πίσω. Μόλις περάσουν 15 λεπτά οι θέσεις ανανεώνονται και αν έχεις διατηρήσει τη θέση σου θα είσαι πλέον ο επόμενος DJ χωρίς να μπορεί κανείς να σου πάρει τη θέση.

Μόλις γίνεις επόμενος DJ θα σου εμφανιστεί ένα κουμπί για να ανοίξεις την κονσόλα και να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι!

Η κονσόλα έχει μια πλούσια βιβλιοθήκη με τραγούδια όπου μπορείς να διαλέξεις ποια θες, να κάνεις πραγματική μίξη σαν αληθινός DJ και να φτιάξεις λίστες με τραγούδια που θα τις έχεις στο λογαριασμό σου για τις επόμενες φορές που θα παίζεις!

Αν ξέμεινες από CRUNCH μην ανησυχείς!

Το MTV poke the DJ σου δίνει 5 νέες CRUNCH για κάθε μέρα που μπαίνεις, 5 CRUNCH για κάθε φίλο σου που προσκαλείς στο παιχνίδι και δέχεται την πρόσκληση και επίσης 5 CRUNCH για κάθε like που σου κάνουν την ώρα που παίζεις σαν DJ.

Αν πάλι έχεις τόσες CRUNCH που δεν ξέρεις τι να τις κάνεις μπορείς να δώσεις μερικές και στους φίλους σου για να τους ακούσεις να παίζουν!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://www.mtvgreece.gr/article/diagonismoi/paikse-sto-mtv-poke-the-dj-kai-gine-enas-pragmatikos-dj/12708