- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες θεάτρου και εικαστικών στο Χαλάνδρι

Γονείς και παιδιά (2,5 έως και 11 ετών) μπορούν να συμμετέχουν στις παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες θεάτρου και εικαστικών που διοργανώνει το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας, που στεγάζεται στο Χαλάνδρι.
Μέσα από θεατρικό παιχνίδι και τη συλλειτουργία της Τέχνης επιτυγχάνεται η ενεργός συμμετοχή των παιδιών. Τα παιδιά αποκτούν βιωματική γνώση παίζοντας και διασκεδάζοντας. Καλλιεργούν αυτογνωσία – αυτεπίγνωση, αυτοεκτίμηση, αυτονομία, συναισθηματική νοημοσύνη, συναισθηματική μνήμη, πρωτοβουλία, κριτική σκέψη, ελεύθερη έκφραση, δημιουργικότητα, φαντασία, κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες και γλωσσική ανάπτυξη.
Τελικός στόχος η συνεργατική δημιουργία του δικού τους μοναδικού παραμυθιού, το οποίο και ανεβάζουν σε παράσταση σε θέατρο παράλληλα με την έκθεση των καλλιτεχνικών τους δημιουργιών.
Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://edise.weebly.com/.

Επικοινωνήστε συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα της ιστοσελίδας ή στείλτε email στο [email protected] ή τηλεφωνείστε στα 2109592024 και 6984700927.

Πού: Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης και Επικοινωνίας, Εσπερίδων 8, Χαλάνδρι