- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Παιχνίδι και απόλαυση από τα παιδικά παγωτά της Nestlé

Τα παιδικά παγωτά της Nestlé LAKY BOY και LAKY GIRL ξεσηκώνουν τους μικρούς τους φίλους, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης και αυτό το καλοκαίρι παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Το LAKY BOY με το δυναμικό ήρωα Bakugan έρχεται φέτος για πρώτη φορά να κλέψει τις εντυπώσεις των αγοριών! Με τις πραγματικές φιγούρες των αγαπημένων μαχητών αλλά και πολλά gadgets να κρύβονται στα παιδικά κυπελάκια, το LAKY BOY δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς του θαυμαστές να ξεκινήσουν τη δική τους συλλογή, χαρίζοντάς τους παράλληλα ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς.

Όμως, και για τις θαυμάστριες της παιχνιδιάρας Hello Kitty στο LAKY GIRL κρύβονται πολλές εκπλήξεις. Η Hello Kitty γιορτάζει τα γενέθλιά της με την παρέα της και το LAKY GIRL δίνει τη δυνατότητα στις μικρές της φίλες, μέσα από μια μεγάλη σειρά πλούσιων δώρων, να δημιουργήσουν και να παίξουν με την πιο Κitty παρέα!

Όλα τα παιδικά παγωτά της Nestlé με διατροφικό «σύμμαχο» τον Παγωτούλη φροντίζουν για τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή των παιδιών, καθώς περιέχουν τουλάχιστον 70% γάλα, 30% λιγότερη ζάχαρη και τουλάχιστον 50% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με το μέσο όρο των υπολοίπων ατομικών προϊόντων της Nestlé.

Τώρα με τα παιδικά παγωτά της Nestlé όλες οι μαμάδες μπορείτε να είστε σίγουρες για τη σωστή διατροφή των παιδιών σας, ενώ οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν χαρούμενοι την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια!