Πανέμορφα ρούχα σε προνομιακές τιμές στο www.mini-raxevsky.com

Η Mini Raxevsky Α.Ε., πρωτοπόρος εταιρεία στα παιδικά ρούχα, τώρα διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα! Επίσημη αδειούχος των Disney, Hot Wheels και Forever Friends, ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα, μοντέρνα σχέδια και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της mini raxevsky στο www.mini-raxevsky.com εγκαινιάστηκε και ήδη παρέχει πολλά προνόμια στους πελάτες του! Ψωνίζοντας online, ο επισκέπτης επωφελείται όλες τις εταιρικές προσφορές, ένα επιπλέον 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα και με δωρεάν παράδοση! (ή με μόνο 5 ευρώ για αγορές κάτω των 80 ευρώ).

Με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό η mini raxevsky σχεδίασε ένα λειτουργικό και αξιόπιστο δικτυακό τόπο, όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει εύκολα και γρήγορα τις αγορές του. Η εύκολη πλοήγηση βοηθά τον αγοραστή να αναζητήσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν βάσει φύλου, ηλικίας ,collection, τιμής ή και περίστασης! Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει μια σειρά από λειτουργίες όπως: Προσθήκη προϊόντων στα αγαπημένα, προσθήκη προσωπικής ετικέτας ή ακόμα και αποστολή δώρου σε φίλους με επιλογή συσκευασίας και ευχετήριας κάρτας!
To ηλεκτρονικό κατάστημα της mini raxevsky αναμένεται ότι θα κερδίσει μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, εξυπηρετώντας όλους αυτούς που αδυνατούν να επισκεφτούν κάποιο φυσικό κατάστημα της εταιρείας. Επιπλέον, όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα ενημερώνονται μέσω Newsletter για τις τελευταίες τάσεις της παιδικής μόδας και για ειδικές προωθητικές ενέργειες ή εκδηλώσεις! Η mini raxevsky σας εύχεται Happy Online Shopping!