- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Παραμύθια για πλάσματα τρυφερά & αθώα – Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τις 17/10

Το infokids.gr και η Παιδική Σκηνή Αερόπλοιο του θεάτρου “Τόπος Αλλού” προσφέρουν για όλους εσάς 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της παράστασης “Παραμύθια για πλάσματα τρυφερά & αθώα”, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα. Μπείτε λοιπόν στην κλήρωση και απολαύστε μια παράσταση με μάσκες, κούκλες και μαγικές σκιές, αλλά και δύο κορίτσια που σας καλούν σε μαγικό ταξίδι. Σε ένα βαγόνι τρένου θα περιπλανηθούν σε μέρη φανταστικά! Και μαζί με τους μικρούς θεατές θα μάθουν παραμύθια με κεντρικούς ήρωες από τον κόσμο των ζώων. Η πολύχρωμη αυτή παράσταση βασίζεται σε αυθεντικά λαϊκά παραμύθια της Ελληνικής Παράδοσης.

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ πιστεύοντας ότι το θέατρο για παιδιά είναι μια σοβαρή ιστορία και όχι ένα τρόπος εύκολης διασκέδασης (και πλουτισμού) συνεχίζει την έρευνα του πάνω στα παραμύθια και ιδιαίτερα στα Ελληνικά παραμύθια.
Συμπληρώνεται λίγο – πολύ μια δεκαετία που το θέατρο ασχολείται σοβαρά αυτό το θέμα. Αυτά τα δέκα χρόνια δεν έμεινε μόνο στις παραστάσεις αλλά «έγραψε» τα αποτελέσματα τις έρευνας του και δημιουργήσε συλλογές σε ηλεκτρονική μορφή: Σε DVD και στο Internet. H φετινή παράσταση θα παραμείνει στον κόσμο των παραμυθιών.
Παίζουν: Ράνια Φουρλάνου, Δανάη Σδούγκου, Αλεξάνδρα Καλομοίρη
Πού: Θέατρο «Τόπος Αλλού» – Παιδική Σκηνή Αερόπλοιο, Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Αθήνα, τηλέφωνα επικοινωνίας 210-8656004, 210-8624392. http://www.topos-allou.gr/
Διάρκεια: 60 λεπτά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την Παιδική Σκηνή Αερόπλοιο του θεάτρου “Τόπος Αλλού” διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2010.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Α. Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 288 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές για τη θεατρική παράσταση “Παραμύθια για πλάσματα τρυφερά & αθώα”.

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Γιώργος Μπασαδήμας
2. Ευαγγελία Δαύρη
3. Ιωάννα Τσιούτσια
4. Κατερίνα Αποστολοπούλου
5. Ρενάτα Παπαδάκου

* Οι νικητές για επιβεβαίωση της θέσης τους να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου, τηλ. 210 8656004 και 210 8624392.