«Παρασκευή στην Αθήνα» με Goody’s και Flocafe

Είπαμε, Παρασσκευή απόγευμα βγαίνουμε στην Αθήνα. Τώρα που το κέντρο της πόλης έχει γίνει τόσο φιλικό και ελκυστικό προς τον πολίτη, εμείς γιατί να αντισταθούμε στις πιο ωραίες βόλτες;

Τώρα μάλιστα, όλο και περισσότερα καταστήματα στηρίζουν τη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα», όπως για παράδειγμα η Goody’s, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων και τα Flocafe, η πρώτη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, που μας προτείνουν νέες ειδικές προσφορές.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με στόχο την τόνωση της αγοράς και της εμπορικής κίνησης στο κέντρο της Αθήνας, μέσα από τη διαμόρφωση ειδικών προσφορών ή μειώσεις τιμών σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, έως την Παρασκευή 6 Απριλίου και κάθε Παρασκευή, στα εστιατόρια Goody’s του κέντρου: Μοναστηράκι, Σταδίου, Σόλωνος, με την αγορά οποιουδήποτε γεύματος προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους καταναλωτές, ένα αναψυκτικό 300 ml της αρεσκείας τους. Για την ίδια χρονική περίοδο στα Flocafe Κολωνακίου προσφέρεται 50 % έκπτωση σε όλα τα πιάτα του Restaurant menu.

Η ενεργή συμμετοχή και των δυο εταιριών σε αυτή την πρωτοβουλία αντιπροσωπεύει απόλυτα τη φιλοσοφία τους και έχει ως στόχο τη διατήρηση της ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους καταναλωτές.

Συμμετέχοντα εστιατόρια Goody’s: Μοναστηράκι, Ερμού 72 / Σταδίου 17 / Σόλωνος 108
Συμμετέχον κατάστημα Flocafe: Κολωνάκι, Μηλιώνη 7