- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά στο Athens Metro Mall (4-14/4)

Το Athens Metro Mall προσκαλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν στα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά και άκρως δημιουργικά πασχαλινά του εργαστήρια που θα λάβουν χώρα εντός του εμπορικού κέντρου από τις 4 έως τις 14 Απριλίου και ώρες 14:00 με 20:00. Τα παιδιά φτιάχνουν πρωτότυπες κατασκευές και υποδέχονται τις γιορτινές μέρες με δημιουργική διάθεση!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Πασχαλινή καρτούλα για γιορτινή ευχούλα: Στο εργαστήρι κατασκευής αναμνηστικών πασχαλινών καρτών, οι μικροί μας φίλοι χρησιμοποιούν χρωματιστά χαρτόνια, κομμένα σε διάφορα σχήματα και υλικά διακόσμησης και γράφουν ευχές για να τις χαρίσουν σε αγαπημένα πρόσωπα τις μέρες των γιορτών.

Τα αυγά της Πασχαλιάς: Γιορτινό εργαστήρι ζωγραφικής με ξυλομπογιές και μαρκαδόρους πάνω σε εικόνες με πασχαλινό θέμα που υπόσχεται να χαρίσει στα παιδιά ξένοιαστες στιγμές!

Λαμπάδες σαν κόσμημα: Σε αυτό το εργαστήρι, οι μικροί μας φίλοι στολίζουν το χρωματιστό κεράκι τους με χαντρούλες πολύχρωμες και δημιουργούν μια όμορφη λαμπάδα σαν κόσμημα για το βράδυ της Ανάστασης.

Χρωματιστά αυγά: Στο μοναδικό αυτό εργαστήρι τα παιδιά βάφουν κόκκινα ή και με άλλα χρώματα αυγά από… φελιζόλ και βάζουν τη δική τους ανεκτίμητη πινελιά στην πασχαλινή προετοιμασία…

Πασχαλινά κουλουράκια από τρελοζυμαράκια: Τα παιδιά φοράνε τις ποδιές και τους σκούφους της ζαχαροπλαστικής τους, γίνονται μικροί μάγειρες και μαγείρισσες και πλάθουν τα κουλουράκια τους. Στο τέλος παίρνουν τις «ζυμαροδημιουργίες» τους μαζί τους, ο φούρνος να τα ψήσει, το σπίτι να μυρίσει!

Από το παιχνίδι το τρελό γίναμε φύλλο και φτερό! Ομαδικά πρωτότυπα παιχνίδια, όπως αυγουλοδρομίες, μπαλάκια – αυγουλάκια μέσα στα καλαθάκια, δημιουργικές ασχολίες, μυστήριο, διασκέδαση και αγωνία στο γεμάτο εκπλήξεις «Κυνήγι των χαμένων κόκκινων αυγών» αλλά και απίθανα χορευτικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.

Chicken Cheek! Aπίθανα σχέδια από τα μαγικά πινέλα και τα φανταχτερά χρώματα του face painting που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα τους δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

Athens Metro Mall
Λεωφ.Βουλιαγμένης 276, Αγ.Δημήτριος