Περιποιημένα χείλη στη στιγμή

Περιποιημένα χείλη στη στιγμή

Χειμώνας έρχεται και τα χείλη μας χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση και προστασία προκειμένου να αποφύγουμε ανεπιθύμητα σκασίματα και θαμπάδα. Το Liposan έβαλε στο… shaker βιταμίνες, εκχυλίσματα αληθινών φρούτων, απαλά χρώματα, ιριδίζουσα λάμψη και πολύτιμα συστατικά και δημιούργησε τα νέα Liposan Vitamin Shake που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!
Τα νέα Liposan της σειράς Vitamin Shake κάνουν την περιποίηση των χειλιών ακόμη πιο ευχάριστη, συνδυάζοντας τη φροντίδα με την… απόλαυση.

Η σύνθεση
Θα τα βρείτε με αντηλιακό δείκτη SPF 10, για άριστη προστασία από τον ήλιο, καθώς και ένα δυναμωτικό σύνολο βιταμινών!
Πιο συγκεκριμένα τα sticks της νέας σειράς Vitamin Shake περιέχουν βιταμίνες C, E και προβιταμίνη Β5, γνωστή ως δεξπανθενόλη, η οποία βοηθά στην ενυδάτωση των χειλιών από τα βαθύτερα στρώματα προς τα έξω), κάνοντάς τα μεταξένια, ελαστικά και απαλά. Οι βιταμίνες C και Ε αναχαιτίζουν σημαντικά τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. H βιταμίνη C επίσης διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν μεταξένια, ενώ η βιταμίνη Ε ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και υποστηρίζει την αναδόμησή της.

Θα τα βρείτε: Σε δύο συνδυασμούς, Cranberry & Raspberry Shake, με μια πιο φρουτώδη, γλυκιά και δελεαστική γεύση και μια απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη, ή το πιο κόκκινο, κομψό και διακριτικό Shake Acai & Άγριο Μήλο, που θα αφήσει μια ξεχωριστή αίσθηση στα χείλη σας, απαλύνοντάς τα ταυτόχρονα, μιας και το Acai, φρούτο τροπικού δάσους, είναι το πλέον αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση ελευθέρων ριζών.