- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πιστοποιητικό Οφθαλμολογικής Εξέτασης: Έκπτωση 50% από το Athens Vision

Στα πλαίσια εγγραφής των παιδιών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα συχνά ζητείται μεταξύ άλλων δικαιολογητικών Πιστοποιητικό Οφθαλμολογικής Εξέτασης. Το Πιστοποιητικό αυτό περιλαμβάνει την ακριβή διάγνωση για τη γενικότερη οφθαλμολογική κατάσταση του παιδιού. Πέραν αυτού όμως, ο τακτικός οφθαλμολογικός έλεγχος στην κατάλληλη κάθε φορά ηλικία είναι το κλειδί για τη διατήρηση της υγιούς όρασης του παιδιού σας. Έτσι το infokids.gr σε συνεργασία με το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision παρέχει πιστοποιητικά οφθαλμολογικής εξέτασης σε γονείς για την άμεση εγγραφή του παιδιού τους στο σχολείο με Έκπτωση 50%.
Ο Οφθαλμολογικός Έλεγχος (που θα σας κοστίσει τελικά €50) περιλαμβάνει τις ακόλουθες εξετάσεις: *Πλήρες Ιστορικό, *Κερατομετρία, *Μέτρηση Οπτικής Οξύτητας, *Τονομέτρηση, *Εξέταση στην Σχισμοειδή Λυχνία, *Χρωματική Αντίληψη,* Εκτίμηση Στερεοσκοπικής Όρασης (Τρισδιάστατη Όραση), *Ορθοπτική Μελέτη (Στραβισμός & Οφθαλμοκινητικότητα), *Κυκλοπληγία (Λεπτομερής Μελέτη Λανθανόντων Διαθλαστικών Σφαλμάτων) και * Μελέτη Βυθού Οφθαλμού.

Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για το Πιστοποιητικό Οφθαλμολογικής Εξέτασης άμεσα και γρήγορα καλέστε τώρα στο 210 95.95.215 ή στο 210 61.25.325. Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensvision.gr [2]