Πλήθος δωρεάν αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Smart Park (25/2)

Οι Απόκριες πλησιάζουν στην κορύφωσή τους και μικρά ή μεγαλύτερα happenings στήνονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Ξεχωρίσαμε το πρόγραμμα στο Smart Park και θα καταλάβετε το λόγο διαβάζοντας παρακάτω. Το εμπορικό πάρκο μεταμφιέστηκε γιορτινά και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε μια μοναδική γιορτή.

Χαρταετοί, μεταμφιεσμένα γυαλιά, αστεία πορτρέτα ζωγραφική με φαντασία, χρωματιστές κορδέλες και το γαϊτανάκι της περιπέτειας συντονίζονται με αποκριάτικη μουσική σε μια μοναδική γιορτή! Όλες οι δραστηριότητες έχουν να κάνουν με την κίνηση και δεξιοτεχνία, πειράματα, φαντασία, εικαστικές δημιουργίες το παιχνίδι και τη διασκέδαση τόσο για τους μικρούς όσο και τους μεγαλύτερους επισκέπτες του Πάρκου.


Το πρόγραμμα για το Σάββατο 25/2

Σάββατο 25/2

«Το γαϊτανάκι της περιπέτειας (Τοίχος αναρρίχησης 5 μέτρων)»
Στην κεντρική πλατεία μετά το σιντριβάνι, είναι στημένος πύργος αναρρίχησης ύψους 5 μέτρων που στη μέση του έχει έναν στύλο, το γαϊτανάκι. Παιχνιδαγωγος και ειδικοί συνεργάτες βοηθούν τα παιδιά να σκαρφαλώσουν όσο πιο ψηλά μπορούν για να κρεμάσουν τη δική τους κορδέλα στο γαϊτανάκι. Το γαϊτανάκι αποκαλύπτεται και γίνεται το κεντρικό σημείο αναφοράς για όλη την ανοιξιάτικη περίοδο. Το γαϊτανάκι σε όλη την Ευρώπη είναι το σύμβολο της άνοιξης και ο χορός γύρω από αυτό, γίνεται για να την καλωσορίσουν..
Πού: Κεντρική πλατεία μετά το σιντριβάνι
Ώρα: 11:30 – 17:30

«Το μυαλό και οι κορδέλες ξεκινούν όλες τις τρέλες!»
Τα παιδιά χρησιμοποιούν τις κορδέλες για να λύσουν «διασκεδαστικούς γρίφους»! Πώς μπορείς να μεταφέρεις ένα στεφάνι χωρίς να το αγγίξεις; Μάντεψε πόσες κορδέλες χρειάζεσαι για να τις δέσεις και να συμπληρώσεις απόσταση ενός μέτρου. Μπορείς να περάσεις κάτω από τον αποκριάτικο ιστό με τις κορδέλες χωρίς να ακουστεί κανένας ήχος από τα κουδουνάκια που κρέμονται;
Πού: Διάδρομος καταστημάτων (απέναντι από Σουβlike)
Ώρα: 11:30 – 17:30

«Μεταμφιεσμένα γυαλιά!»
Δημιούργησε τη δική σου μάσκα μεταμορφώνοντας όπως διαλέξεις με διάφορα υλικά ένα πραγματικό ζευγάρι γυαλιά ή οτιδήποτε άλλο υλικό.
Πού: Εσωτερικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης (απέναντι απέναντι από Σουβlike)
Ώρα: 11:30 – 17:30


«Φτιάξε τη δική σου ιστορία στην comedia del arte!»

Μέσα σε ένα σκηνικό βενετσιάνικου καρναβαλιού, τα παιδιά μεταμφιέζονται διαλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ από ένα μικρό βεστιάριο και παίζουν ιστορίες εμπνευσμένες από την comedia del arte.
Πού: Εσωτερικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης (απέναντι από Σουβlike)
Ώρα: 11:30 – 17:30

«Γκριμάτσες και πορτρέτα με αποκριάτικα κασκέτα!»
Ομαδικά παιχνίδια με ήρωα ένα καπέλο που χορεύει, εμπνέουν τα παιδιά να ζωγραφίσουν τον εαυτό τους ή τον φίλο τους στις κορνίζες του χώρου, αλλά και σε καβαλέτα πάνω σε χαρτί που θα παίρνουν μαζί τους.
Πού: Εσωτερικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης (απέναντι από Σουβlike)
Ώρα: 11:30 – 17:30

«Αποκριάτικο Λούνα πάρκ!»
Ρίξε τα τενεκεδάκια, βρες τη μύτη του κλόουν με κλειστά μάτια και χτίσε τον χρωματιστό πύργο από κύβους σε λιγότερο από 15’’ και γίνε εσύ αυτός που θα σπάσει την πινιάτα με τις λιχουδιές!!!
Πού: Εσωτερικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης (απέναντι από Σουβlike)
Ώρα: 11:30 – 17:30

«Μοίρασμα χαρταετών και προπόνηση πετάγματος!»
4 Παιχνιδαγωγοί μοιράζουν χαρταετούς και «προπονούν» παιδιά και γονείς στο πέταγμα του αετού για τη Καθαρή Δευτέρα.
Πού: Κεντρική πλατεία Smart Park (μετά το συντριβάνι)
Ώρα: 11:30 – 17:30

Επίδειξη ακροβατικού χαρταετού (Kite)
Οι καλύτεροι αθλητές θα κάνουν επίδειξη ακροβατικού αετού (Kite) στην κεντρική πλατεία του Smart Park και αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Πάρκου.
Πού: Κεντρική πλατεία μετά το σιντριβάνι
Ώρα: 11:30 – 17:30

Αποκριάτικες ζωντανές μουσικές σε όλο το Πάρκο & λοιπές εκπλήξεις
Ζωντανές αποκριάτικες μουσικές θα ξεσηκώσουν τους επισκέπτες και θα βάλουν όλο το Πάρκο σε μια γιορτινή αποκριάτικη ατμόσφαιρα.
Πού: Σε όλο το Πάρκο
Ώρα: Θα καθοριστεί

Παράλληλα, όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα Jumbo, Carrefour, Κωτσόβολος, Hondos Center, Intersport, Mamas&Papas, Alouette, Celestino, Vertice, Bozikis, Systemgraph (Apple Premium Reseller), Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Wind, MarkAalen, Octopus, Cook Shop, Domus Homus, Kiosky’s, Jools, να γευματίσουν στα καταστήματα σουβlike Ταχυφαγείο Ελλήνων και Ελλάς Μέλαθρον Αρώματα, να διασκεδάσουν στο Village Play Land, επιφάνειας 5 στρεμμάτων και, φυσικά, να απολαύσουν, τους πλούσιους ελεύθερους χώρους, τους φροντισμένους δρόμους περιπάτου και τις υπαίθριες δραστηριότητές του.

Το Smart Park διαθέτει άνω των 2.000 δωρεάν θέσεων στάθμευσης, ενώ η πρόσβαση γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω της Αττικής Οδού (έξοδος 16Ρ προς Ραφήνα) και των τοπικών οδών. Στα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του συμπεριλαμβάνεται η σύνδεση του μέσω κοινού πεζοδιαδρόμου με τα 125 καταστήματα μόδας του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen Designer Outlet Athens και η γειτνίασή του με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δημιουργώντας ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα προορισμό για ολόκληρη την oικογένεια.