- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πολυμορφικά Grecian Chic ρούχα Ioanna Kourbela σε τιμή ευκαιρίας (28/6-8/7)

Αν θέλεις να αποκτήσεις τα πολυμορφικά Grecian Chic ρούχα της Ιωάννας Κουρμπέλα, έχεις μια καλή ευκαιρία να το κάνεις στο Spring-Summer bazaar που διοργανώνει 28 Ιουνίου έως και 8 Ιουλίου 2012, στο κατάστημά της (Αδριανού 109, Πλάκα). Ρούχα αλλά και αξεσουάρ με έκπτωση 50-70%.
Η συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 έχει κάτι από αυτό τον ελληνικό ήλιο που τόσο αγαπά. «Τα χρώματά μου είναι σαν να έχουν ξεθωριάσει από τις ακτίνες του ήλιου. Τα ρούχα μου έχουν φόρμες γεωμετρικές κι ελεύθερες, δαντελένιες πλέξεις σε φορέματα και ζακέτες, και μαγιό με ρίγες και μονοχρωμίες, το οποίο αποτελεί για εμένα το “βασικό ρούχο” του ελληνικού καλοκαιριού» περιγράφει η Iωάννα Κουρμπέλα.

Όσο για το αν η Ελλάδα ήταν ρούχο, είχε πει σε συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό: «Θα ήταν ένα κομμάτι που θα τύλιγε ευγενικά το σώμα, δημιουργώντας φυσικές πτυχώσεις, ενώ θα προσέφερε ομορφιά και ικανοποίηση στο βλέμμα, μετατοπίζοντάς το συνεχώς. Ένα ρούχο που θα ικανοποιούσε όλες τις αισθήσεις αυτού που θα το επέλεγε και θα του έδινε τη δυνατότητα να το μετατρέψει σε κάτι διαφορικό, όπως είναι η χώρα μας, όπου, περιπλανώμενος μέσα σε αυτή, βιώνεις μια περιπέτεια εναλλαγής»

http://www.ioannakourbela.com/ [2]
http://www.facebook.com/pages/Ioanna-Kourbela-Shop/105404896222026 [3]