Πρόσκληση σε ένα lazytown πάρτι (28/5)

Ο Σπόρτακους θα είναι εκεί και θα σας περιμένει για να σας γνωρίσει από κοντά. Πού; Στα Metropolis στο Mall με απίθανο lazytown παιχνίδι και πολλές πολλές δραστηριότητες και άλλες τόσες εκπλήξεις. Το infokids.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, μαζί με τον Σπόρτακους,θα περιμένει όλους τους πολυαγαπημένους φίλους της δημοφιλούς σειράς στο Mall, το Σάββατο 28 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι.

To Lazy Town θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φαινόμενο» στο χώρο του παιδικού entertainment, καθώς πρόκειται για μια παιδική σειρά που έχει μεταφραστεί σε 12 γλώσσες, μεταδίδεται σε 103 χώρες ενώ έχει αποσπάσει πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων το BAFTA στην κατηγορία Παιδικής Σειράς το 2006. H σειρά προβάλλεται και στην Ελλάδα, στο κανάλι Star Channel τα πρωινά του Σαββάτου και τΙς Κυριακές, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το βασικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί το Lazy Town από άλλες παιδικές σειρές, πέρα από το τεχνικό της μέρος που από μόνο του αποτελεί μια καινοτομία, συνδυάζοντας το live action, το κουκλοθέατρο και το animation, είναι το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει στα μικρά παιδιά. Χρησιμοποιώντας το χιούμορ, τη δράση και την περιπέτεια, οι αξιολάτρευτοι χαρακτήρες της σειράς προσπαθούν με τον τρόπο τους, να παρακινήσουν όλους τους μικρούς τηλεθεατές σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της υγείας και της άθλησης στην ζωή του ανθρώπου.