Πώς θα αφαιρέσω το τατουάζ που δεν θέλω πια;

Έχετε βαρεθεί το πάλαι ποτέ αγαπημένο σας τατουάζ και σκέφτεστε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να το αφαιρέσετε; Τότε το παρακάτω άρθρο θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο. Η αφαίρεση δερματοστιξιών, τατουάζ, ειναι μια άκρως εξατομικευμένη και απαιτητική διαδικασία που εξαρτάται άμεσα από το μέγεθος του τατουάζ, το σχήμα του, την περιοχή που δημιουργήθηκε, το αν είναι επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, το βάθος του καθώς και το είδος των χρωστικών που χρησιμοποιήθηκαν.

Ο πλαστικός χειρουργός που θα επισκεφθείτε είναι ο μοναδικός που μπορεί να κρίνει και να αξιολογήσει υπεύθυνα τον τρόπο με τον οποίο θα αφαιρεθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου είναι δύο, είτε χειρουργικά είτε με τη χρήση ειδικού Laser. H χειρουργική αφαίρεση θεωρείται ως η πιο σύντομη λύση καθώς ολοκληρώνεται σε μία μόλις συνεδρία αλλά δυστυχώς αφήνει μία γραμμική ουλη. Στον αντίποδα βρίσκεται η λύση του Laser που είναι ιδιαιτέρως απαιτητική και χρονοβόρα καθώς χρειάζονται πολλές συνεδρίες για να απαλοιφεί πλήρως το τατουάζ.

Επισκεφθείτε τον γιατρό, μην εμπιστεύεστε άτομα που ερασιτεχνικά ασχολούνται με την αφαίρεση τατουάζ και μιλήστε ανοιχτά με τον γιατρό σας για τις όποιες απορίες και ανησυχίες έχετε.