Πώς θα κλέψετε τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν;

Η βραδιά του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν πλησιάζει και οι απανταχού fashionistas σκέφτονται τι θα βάλουν σε αυτή την γιορτινή περίσταση για να νιώθουν όμορφες και φυσικά να μην περάσουν απαρατήρητες.

Ακόμα και εάν δεν έχετε αγοράσει κάτι καινούργιο φέτος δεν σημαίνει ότι η μόδα σάς αποκλείει. Ψάχνοντας στην ντουλάπα σας όλο και κάποιο κλασικό κομμάτι θα βρείτε που ταιριάζοντάς το με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα κλέψετε τις εντυπώσεις στα πάρτι που θα βρεθείτε.

Και φέτος, για το ρεβεγιόν, βάλτε glam στο ντύσιμό σας, και δώστε προσοχή στο χρώμα αλλά και στα αξεσουάρ που θα συνοδεύσουν το ρούχο σας.

Η λάμψη του χρυσού

Τα ρούχα σε μεταλλιζέ αποχρώσεις είναι μια από τις τάσεις για φέτος και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες αν επιλέξετε ένα τέτοιο look. Ασημί, χρυσό και μπρονζέ επιστρατεύονται για τις γιορτινές σας εμφανίσεις είτε σε ρούχα είτε σε αξεσουάρ. Άλλωστε οι μεγαλύτεοι οίκοι μόδας από τον Christian Dior και την Bottega Veneta μέχρι τη Stella McCartney συστήνουν ανεπιφύλακτα αυτό το look και αναδεικνύουν το χρυσό σε must χρώμα των ημερών!

Τολμήστε -αν δεν το έχετε ξανακάνει- να βάλετε ένα φόρεμα, φούστα ή μπλουζάκι σε κάποια από αυτές τις αποχρώσεις και συδυάστε το με ρούχα σε απλή γραμμή. Αποφύγετε τα κοσμήματα εάν θέλετε να μην δείχνει υπερβολικό το σύνολο.

Μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε ένα παντελόνι ή μια φούστα σε metallic αποχρώσεις με ένα απλό φανελάκι ή ένα t-shirt ή να δοκιμάσετε ένα λαμπερό μπλουζάκι με το αγαπημένο σας εφαρμοστό τζιν.

Κλασική επιλογή

Μαύρο, μίνι φόρεμα. Ποια γυναίκα δεν διαθέτει ένα τέτοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπά της; Άσχετα από το εάν είναι από μαλλί, πολυεστέρα, βισκόζη ή ακόμα και μακό εκείνο που μετράει είναι να το αναδείξετε συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.

Μπορείτε να το βάλετε με γόβα σε μαύρο, κόκκινο για πιο εντυπωσιακή εικόνα ή ασημί/χρυσό -που είναι και στη μόδα- για πιο λαμπερό look τόσο σε ρεβεγιόν σε σπίτι όσο και σε νυχτερινό κέντρο. Σταθερή αξία φυσικά και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Τολμήστε να το φορέσετε, εάν επιλέξετε και παπούτσι σε μαύρο χρώμα, ένα οπάκ καλσόν σε έντονο χρώμα, που θα δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο ντύσιμό σας.

Εντυπωσιακές γούνες

Μια από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα η γούνα, θα συμπληρώσει άψογα το βραδινό σας look και θα σας κρατήσει ζεστές! Φυσικά αναφερόμαστε στην οικολογική, fake εκδοχή της. Προτιμήστε ένα μαύρο γούνινο γιλέκο ή άλλο χρώμα ανάλογα με το τι σας ταιριάζει ή σε στυλ παλτό με μανίκια.

Οι πιο τολμηρές μπορούν να βάλουν γούνινο πανωφόρι με animal print.

Clutch bags

Ένα από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα μιας γυναίκας. Είτε επιλέξετε ένα μονόχρωμο είτε κάτι πιο τολμηρό με print θα ολοκληρώσει το γιορτινό σας και όχι μόνο outfit για την βραδινή σας έξοδο.

clutch bag Mulberry

Τα σωστά αξεσουάρ

Ανάλογα με το ντύσιμο σας πρέπει να είναι και τα αξεσουάρ που θα βάλετε τη βραδιά του ρεβεγιόν. Έαν για παράδειγμα επιλέξετε ένα σύνολο που θα έχει metallic αποχρώσεις καλύτερα να αποφύγετε τα κοσμήματα.

Εάν βάλετε κάτι μονόχρωμο μπορείτε να το συνδυάσετε όμορφα με αξεσουάρ σε χρυσό και για τα πιο ροκ κορίτσια που θα επιλέξουν μαύρο ή γκρι μπορείτε να βάλετε αξεσουάρ σε αυτές τις αποχρώσεις, με δερμάτινες λεπτομέρειες ή τρουκς.