- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ρούχα από ίνα γάλακτος για μαμάδες και παιδιά!

Όλες οι μαμάδες πλέον δίνουν εξαιρετική προσοχή στα υλικά των ρούχων και των παιχνιδιών που αγοράζουν για τα παιδιά τους. Τα νέα λοιπόν είναι καλά, καθώς τώρα μια σειρά ρούχων από καζεΐνη, τη βασική πρωτεΐνη του γάλακτος, μπορούμε να βρούμε από τα τέλη Απριλίου στα καταστήματα Prénatal.

Το γάλα -και οι μαμάδες το ξέρουν καλά- είναι ένα φυσικό προϊόν με άπειρες ευεργετικές ιδιότητες. Η χρήση της ίνας του γάλακτος στην επεξεργασία αυτού του πρωτοποριακού υφάσματος προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην ευεξία των μαμάδων και των παιδιών: η καζεΐνη μάλιστα έχει το ίδιο Ph με το δέρμα και εξασφαλίζει στο νήμα μέγιστη άνεση ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Επίσης, απελευθερώνεται σταδιακά από το νήμα τρέφοντας διαρκώς την επιδερμίδα.

Τα ρούχα έχουν ουδέτερους τόνους –λευκό του γάλακτος, μπεζ, ροζ και απαλό γαλάζιο– και γίνονται χαριτωμένα από τρυφερές και διασκεδαστικές επιγραφές σχετικές με τον κόσμο του γάλακτος και τα νόστιμα και πολυαγαπημένα cookies.

Για τα νεογέννητα, από 0 ως 12 μηνών, η σειρά περιλαμβάνει τρυφερά body, μαλακά φορμάκια με στάμπα “αγελάδα” και χαριτωμένες σαλιάρες με τη φράση “Milk Friendly”.

Η Prénatal σκέφτηκε φυσικά και τις μαμάδες: για εκείνες υπάρχουν t-shirt με casual στυλ, νυχτικά και πρακτικά μπλουζάκια για το θηλασμό σε μπεζ και πράσινο ή μπεζ και δαμασκηνί.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site www.prenatal.gr [2]