- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Σάκης Ρουβάς: Ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας κοντά στα παιδιά

Τα παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» επισκέφθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Δείχνοντας για ακόμα μία φορά το ευαίσθητο του πρόσωπο, ο τραγουδιστής έγραψε την δική του ευχή στο «δέντρο των ευχών» και κόλλησε το δικό του αστέρι στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

«Ήταν και είναι κοντά στα παιδιά που υποφέρουν», είπε η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τον Σάκη Ρουβά και αναφέρθηκε στην έμπρακτη προσφορά του και την στοργή που δείχνει στα παιδιά που δίνουν τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής τους. «Κάθισε μαζί τους ατέλειωτες ώρες να τους τραγουδάει και να τους δίνει χαρά. Για μένα έχει μείνει στη σκέψη και την καρδιά μου. Έχει κάνει πάρα πολλά, αλλά αυτό που με συγκινεί είναι η κατάθεση ψυχής του στο έργο αυτό», κατέληξε η κα. Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς ως αγγελιοφόρος του συλλόγου «Ελπίδα» δεν έκρυψε την συγκίνησή του και μίλησε για το μάθημα ζωής που παίρνει κάθε φορά που επισκέπτεται το νοσοκομείο, καταλήγοντας: «μαθαίνω από την κυρία Βαρδινογιάννη τι σημαίνει συνέπεια και αφοσίωση σε έναν στόχο».