Για το Σαρακοστιανό τραπέζι, ούζα και τσίπουρα Μπαμπατζίμ

Η μεγάλη Σαρακοστή πλησιάζει και οι νηστίσιμες λιχουδιές όπως και οι κάθε λογής μεζέδες θα πάρουν θέση στο καθημερινό αλλά και στο εορταστικό τραπέζι σας. Τα ούζα και τσίπουρα Μπαμπατζίμ του φημισμένου Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, ιδανική πρόταση συνοδείας, θα δώσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας.

Στο μεγάλο δίλημμα ούζο ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο, ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, βαθύς γνώστης της απόσταξης, μας προτείνει και τα δύο τονίζοντας ότι το κάθε ποτό χρειάζεται τον συνδυασμό με τον κατάλληλο μεζέ ή έδεσμα.

Το φίνο και αρωματικό ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ με την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση του συνδυάζεται εξαιρετικά με τον πλούτο της θάλασσας: χταπόδι, τα καλαμαράκια, τα μύδια, στρείδια – πρωταγωνιστές του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας. Η ιδιαιτερότητα του μάραθου και το άρωμα του γλυκάνισου που συνδυάζονται, αποτελούν μια μοναδική απόλαυση.

Από την άλλη, το Τσίπουρο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ σκέτο αυθεντικό απόσταγμα (χωρίς γλυκάνισο), με τη μεταξένια γεύση του, το πλούσιο άρωμα και την απαλή επίγευση του θα συνοδεύσει άριστα τους γήινους μεζέδες. Μανιτάρια, αγγινάρες, ελιές, κρεμμύδι, λάδι παχύ, καρδιά μαρουλιών, φασόλια γίγαντες και κάθε λογής καρπούς της γης, θα δέσουν αρμονικά με το τσίπουρο Μπαμπατζίμ και θα απογειώσουν τη γεύση των μεζέδων.

Έτσι λοιπόν στην ερώτηση: Ούζο ή Τσίπουρο; Η απάντηση είναι: και Ούζο και Τσίπουρο! Αρκεί να είναι προϊόντα απόσταξης με υπογραφή. Και η πρόταση αυτή ίσως είναι η καλύτερη την περίοδο της Σαρακοστής: Συνδυασμός παράδοσης και απόλαυσης μοναδικής.

Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε