Σας αρέσει ο Χαβιέ Μπαρδέμ;

Ο Ισπανός ηθοποιός, στα 43 του χρόνια, φαίνεται ότι έχει ήδη κατακτήσει την επιτυχία και την ευτυχία! Έχει ένα γιο, την Πενέλοπε Κρουζ για σύζυγο, ένα Όσκαρ και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες!

Δεν είναι όμορφος – με την κλασσική έννοια, αλλά σίγουρα δεν είναι και άσχημος. Η αρρενωπότητά του, το στήσιμό του και το βλέμμα του τον έχουν βοηθήσει να αποκτήσει μεγάλο fun club αλλά και ρόλους.Τον θαυμάσαμε στην ταινία Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους των Αδερφών Κοέν από την οποία και έγινε ο πρώτος Ισπανός που κέρδισε Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. Τον απολαύσαμε στην ταινία Ο Έρωτας στα Χρόνια της Χολέρας μα και στην ταινία του Γούντι Άλλεν Vicky Cristina Barcelona! Και φέτος, καθηλώνει το κοινό του Skyfall – το σίκουελ της ταινίας του James Bond.

Στην προσωπική του ζωή; Φαίνεται ότι ο έρωτάς του για την Πενέλοπε, τον βασάνιζε από όταν ήταν 23 ετών και είχαν παίξει μαζί στη ταινία Χαμόν Χαμόν. Τη σχέση του παραδέχθηκε ο ίδιος δημόσια στο Φεστιβάλ Καννών, παραλαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού για την ταινία “Biutiful” .

Οι φήμες κυκλοφορούσαν ότι Χαβιέ και Πενέλοπε ήταν χρόνια ζευγάρι, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έπρεπε να το δημοσιεύσουν. Εκείνη την περίοδο όλοι νόμιζαν ότι η Πενέλοπε ήταν ζευγάρι με τον Τομ Κρουζ – έτσι επέβαλε το Χόλυγουντ! Ο Χαβιέ όμως τίναξε τα δεσμά και παραλαμβάνοντας το βραβείο είπε: «”Μοιράζομαι τη χαρά αυτή με την φίλη μου, τη σύντροφό μου, την αγάπη μου. Πενέλοπε: σου χρωστάω πολλά και σε αγαπώ πολύ”. Η Πενέλοπε δάκρυσε και ο Χαβιέ της έστελνε φιλιά!

Και μετά, η τυχερή Πενέλοπε παντρεύτηκε τον μπρουτάλ πρίγκιπα και απέκτησαν και παιδάκι! Ένα αγοράκι – 17 μηνών σήμερα. Το παραμύθι όμως δεν σταματά εδώ! Φαίνεται ότι και το 2012 είναι τυχερή χρονιά για τον Μπαρδέμ. Η Πενέλοπε είναι πάλι έγκυος – τριών μηνών στο δεύτερο παιδί τους και ο Χαβιέ φέτος μαγνητίζει τους θαυμαστές του με τον ρόλο του στην ταινία Skyfall – το σίκουελ της ταινίας του James Bond.

Στο Skyfall, ο Χαβιέ μετατρέπεται στον Ραούλ Σίλβα – τον άνθρωπο που θέλει νεκρό τον James Bond – Daniel Graig! Αλήθεια, εσείς ποιος από τους δύο στιβαρούς ηθοποιούς θέλετε να κερδίσει; Εμείς ακόμη προβληματιζόμαστε…