Σταυροί βάφτισης για την πιο ιερή ημέρα του παιδιού μας!

Η ημέρα της βάφτισης είναι η ιερότερη της ζωής του παιδιού μας! Και επιβάλλεται να φωτιστεί από έναν ξεχωριστό, μοναδικό σταυρό!
Στο Q-jewellery.gr μπορείτε να βρείτε μοναδικά σχέδια όπως αυτός ο σταυρός από λευκό και κίτρινο χρυσό Κ14, με ανάγλυφο σχέδιο του Εσταυρωμένου.Στο ίδιο on line shop κοσμημάτων, εντυπωσιαστήκαμε και από το σταυρό από κίτρινο χρυσό Κ18 με μπριγιάν!

Εξαιρετικούς χειροποίητους βαφτιστικούς σταυρούς, θα βρείτε και στο Luxe.gr! Στη φωτογραφία μας, βλέπετε 2 χρυσούς σταυρούς σε κίτρινο και σε χρυσό χρώμα, Κ9 και Κ 14 αντίστοιχα. Στα 9 καράτια το βάρος είναι 1,70gr, ενώ στα 14 καράτια το βάρος είναι 2,20 gr.

Στο Kosmima.gr λατρέψαμε αυτόν τον βαφτιστικό σταυρό με την ανάγλυφη πεταλούδα! Είναι από 14Κ λευκόχρυσο, με ζιργκόν. Ένα κομμάτι από τη νέα συλλογή σταυρών του ελληνικού οίκου TRIANTOS, αυτός ο σταυρός θα κλέψει τα βλέμματα όλων. Ιδανικός για βάπτιση και όχι μόνο. Συνοδεύεται από 14Κ λευκόχρυση αλυσίδα.

Από το Kosmima.gr μπορείτε να παραγγείλετε και αυτόν τον υπέροχο μικρό σταυρό σε 14Κ ροζ χρυσό με ζιργκόν του οίκου FaCaD’oro. Συνοδεύεται από 14Κ ροζ χρυσή αλυσίδα. Πραγματικά ξεχωριστός!

Εξαιρετικοί είναι και οι σταυροί που ανακαλύψαμε στο Ladopano.gr! Ο συγκεκριμένος της φωτογραφίας, είναι συρματερός σταυρός για κορίτσι από λευκόχρυσο και χρυσό 14 καρατίων διακοσμημένος με ζιργόν πέτρες.

Τις εντυπώσεις κερδίζουν ωστόσο και οι σταυροί βάφτισης του E-oro.gr! Ξεχωρίσαμε – με δυσκολία – αυτόν τον δίχρωμο χρυσό σταυρό 14 Κ για αγόρια, με διαστάσεις της αλυσίδας 50cm και του σταυρού : 2.7cm x 2.2cm.

Και για τις μικρές μας κυρίες, μας μάγεψε αυτός ο χρυσός σταυρός 14Κ, σε κίτρινο χρώμα, με ζιργκόν!

Σημειώστε τέλος ότι τα περισσότερα online shops, κάνουν παράδοση της παραγγελίας σας μέσα σε 5 ημέρες, ενώ έχουν ιδιαίτερα μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα τους.
Όπως και να έχει, να σας ζήσει το μωράκι και να το καμαρώνετε πάντα!