Στα λούνα παρκ της πόλης

Τα παιδιά θέλουν δράση ακόμα και στις διακοπές. Τι λέτε λοιπόν, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσετε έξοδο με σκοπό την εκτόνωση μικρών -και φυσικά και μεγάλων- σε κάποιο από τα πάρκα ψυχαγωγίας, ή αλλιώς λούνα παρκ, που προσφέρουν πολλές πολλές δραστηριότητες; Ας δούμε πού μπορείτε να κατευθυνθείτε…

1. Τα Αηδονάκια
Από τα πρώτα λούνα παρκ στα βόρεια προάστια συγκεντρώνει πλήθη παιδιών και εφήβων, με τα Σαββατοκύριακα να γίνεται το αδιαχώρητο. Το εν λόγω λούνα παρκ έχει διευρύνει τις υπηρεσίες του σε υπαίθριους και κλειστούς παιδότοπους αλλά και μέσα στα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά κέντρα της Αθήνας όπως: “Escape Center” Ίλιον, Μαρούσι-Λ.Κηφισίας κ.ά.

Α. Στο «Δαχτυλίδι»
Στον κόμβο της Αττικής Οδού με την Κηφισίας θα βρείτε το πιο μεγάλο από τα Αηδονάκια με δεκαεννέα άκρως ελκυστικά παιχνίδια – από συγκρουόμενα μέχρι ινδιάνικο ποτάμι.

Λ.Κηφισίας 89 ( είσοδο απο Διονύσου 155), Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 6898274

Β. Στο Mall (ισόγειο)
Το luna park “Τα Αηδονάκια” δημιούργησε έναν παιδότοπο με Baby Parking που αποτελείται από παιχνιδοκατασκευή, λαβύρινθο, φουσκωτή τσουλήθρα και δημιουργική απασχόληση με ζωγραφική και χειροτεχνία. Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν στον παιδότοπο είναι από 3 έως 8 ετών. Ο χώρος συμπληρώνεται από snack bar, με καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, σάντουιτς, σφολιατοειδή, γρανίτες και καραμέλες.
Γ. Και στον 3ο όροφο
Ανεβείτε στα ψηλά και αφεθείτε στο παιχνίδι που προσφέρει το μοντέρνο και πρωτοποριακό luna park (σε κλειστό χώρο) με τα ολοκαίνουρια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να βρείτε παιδότοπο με φουσκωτά, τσουλήθρες, παιχνιδοκατασκευή, λαβύρινθο και πισίνα με μπαλάκια για ηλικίες παιδιών από 4 έως 9 ετών. Επίσης μπορείτε να παίξετε σε πολλά παιχνίδια όπως ιππόδρομο, σκοποβολή, ψάρεμα, αράχνη “Spider”, εναέριες διαδρομές, milk can, rebound και πολλά ακόμα παιχνίδια με κέρμα όπως: μπουνιά “Box”, μπάσκετ, κλωτσιά “Football”, επιτραπέζια “Hockey”, ποδοσφαιράκια, μικρά κουνιστά και κουκλάκια. Ο χώρος συμπληρώνεται από μια “Γλυκιά Γωνιά” που προσφέρει καφέ, αναψυκτικά, διάφορες γεύσεις γρανίτας, παγωτό “Soft”, καραμέλες, γλυκό και αλμυρό Pop Corn, Nachos και πολλά ακόμα snack.

Δ. Στο Ίλιον
Ωραία βόλτα στα δυτικά της Αττικής, όπου μπορείτε να συνδυάσετε το περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο ή όποια άλλη αθλοπαιδιά επιθυμείτε στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αντώνης Τρίτσης με τα παιχνίδια στα Αηδονάκια ακριβώς απέξω.
Λ. Δημοκρατίας 67Α, Escape Center, Ίλιον, 2102313752

2. Αllou! Fun Park
Το Αllou! Fun Park είναι το πιο μεγάλο θεματικό πάρκο της Αθήνας και είναι χωρισμένο σε δύο χώρους. Έναν που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες και το Kidom για μικρότερα παιδιά. Κάποια από τα παιχνίδια που θα δείτε εδώ είναι μοναδικά στον κόσμο (το Star Flyer είναι το πιο hot ride παιχνίδι διεθνώς) και υπόσχονται ανεπανάληπτες στιγμές σε όλη την παρέα!
Το Kidom είναι ένα λούνα παρκ φτιαγμένο για πιο μικρές ηλικίες παιδών. Υπάρχουν τα κλασικά παιχνίδια που λατρεύουν τα παιδιά όπως το καρουζέλ, τα συγκρουώμενα αυτοκινητάκια, τα ελεφαντάκια του Bongo, το τρενάκι και πολλά άλλα που ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή.
Εκτός από τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος (με έξτρα είσιτήριο). Υπάρχει κυλικείο, με πρόχειρο φαγητό και διάφορα snack, pop corn, μαλλί της γριάς ,pizza, hot dog, πατάτες, κοτομπουκιές, hamburgers, σοκολατένιες βάφλες, και κάθε είδους ροφήματα, φρέσκοι χυμοί και ποτά.
Λ. Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Άγ. Ιωάννης Ρέντης, 2104256999

3. Volta fun Park
Βρίσκεται στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Avenue και απευθύνεται σε παιδιά από 1 έτους.
Λιμουζίνες έτοιμες για οδήγηση, τηλεκατευθυνόμενα, καρουζέλ, τραμπολίνο και πολλά άλλα παιχνίδια. Επίσης υπάρχουν δύο μεγάλοι παιδότοποι (με ξεχωριστό εισιτήριο), ένας κλειστός και ένας ανοιχτός.
Λ.Κηφισίας 41-47,
Μαρούσι, Αττικής,
Τηλέφωνο: 210 6100901