Συμμετέχουμε στο πρώτο πάρτι ανταλλαγής παιδικών ειδών (5/11)

Μαμάδες, μπαμπάδες και μικρά παιδιά, συμμετέχουμε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο πιο διασκεδαστικό πάρτι της σεζόν. Εκεί θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις αλλά και χρήσιμα είδη. Γιατί σίγουρα κάποια ρούχα στο σπίτι δεν έχουμε τι να τα κάνουμε πλέον, αφού τα παιδιά μεγάλωσαν, ψήλωσαν ή δεν θέλουν να φορούν τα ρούχα του μεγαλύτερου αδερφού.

Αν είστε λοιπόν υπέρ της ανακύκλωσης, σημειώστε τη μέρα και δώστε ραντεβού μαζί με δεκάδες άλλους γονείς στον πολυχώρο pαrαperα, στην πλατεία Βικτωρίας.

ΤΙ: ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cds, ταινίες, βρεφικό εξοπλισμό κλπ

ΠΩΣ: φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι σας, όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά, τα αφήνετε και παίρνετε ό,τι εσείς χρειάζεστε. Θα υπάρχει κουμπαράς για να βοηθήσουμε όλοι το γεγονός αυτό που ήρθε, να μείνει.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 12:30 μ.μ – 20:30 μ.μ.. η έναρξη θα γίνει λιγάκι αργότερα, αλλά καλό είναι να είστε από νωρίς, ώστε να μπορέσουμε να στήσουμε τα «εκθέματά» σας! Άλλωστε ένα espressaki προλαβαίνετε να το πιείτε στο cafe.

ΠΟΥ: πολυχώρος pαrαperα Αχαρνών 61 & Φερρών, Αθήνα, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Βικτώρια

ΓΙΑΤΙ: για να γνωριστούμε, να γελάσουμε, να ψάξουμε ο ένας τα πράγματα του άλλου, να ανακυκλώσουμε και να δώσουμε νέο λόγο ύπαρξης στα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια τα παιδιά μας και πάνω απ’ όλα για να χτυπήσουμε την κρίση και τον καταναλωτισμό!

Ειδικά για εμάς, οι άνθρωποι του Parapera, έχουν ετοιμάσει ένα υπέροχο κοκτέιλ με αφρώδες κρασί Friulano και λικέρ, στην προνομιακή τιμή των 3 ευρώ!

Και μην ξεχάσετε να έχετε απαραιτήτως μαζί σας καλή διάθεση, αγάπη και χαμόγελα!