“Ταξίδι 2: Το μυστηριώδες νησί” από 15/3 στους κινηματογράφους

Μετά το «Κέντρο της Γης», ο νεαρός Σον Άντερσον ταξιδεύει ξανά στις σελίδες του Ιουλίου Βερν και σε ένα εξωτικό, μυστηριώδες νησί που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη, αναζητώντας τον παππού του και την 3D θεαματική περιπέτεια.

Η ταινία “Ταξίδι 2: Το μυστηριώδες νησί” θα βγει στις αίθουσες στις 15 Μαρτίου, ενώ θα προβάλλεται σε 3D, από την Village Films.

Το story

Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Σον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του, θα αρχίσουν, να αναζητούν το νησί, να σώσουν τον μοναδικό κάτοικο του και να φύγουν πριν τα σεισμικά, ωστικά κύματα εξαφανίσουν το νησί και τους θησαυρούς του μια για πάντα.

Το «Ταξίδι 2» έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 270 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας ξεπεράσει ήδη τις εισπράξεις της πρώτης ταινίας ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ (240 εκατομμύρια δολάρια).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Brad Peyton
Σενάριο: Μπράιν Γκαν, Μαρκ Γκαν
Ηθοποιοί: Michael Caine, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Luis Guzmán, Kristin Davis και Vanessa Hudgens
Μουσική: Αντριου Λόγκινγκτον
Διάρκεια: 94′
Διανομή: Village Films

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας