Τα καλύτερα ποδήλατα και ηλεκτροκίνητα οχήματα μόνο στο Perfectoys.gr!

Τώρα που καλοκαιριάζει, όλα τα παιδιά ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους: βόλτες με τα ποδήλατα ή τα ηλεκτροκίνητά τους! Κι εμείς οι γονείς μπορούμε να τους χαρίσουμε τα καλύτερα της αγοράς – πάντα σε φιλικότατες τιμές- από το πολυαγαπημένο μας Perfectoys.gr!

Το ποδήλατο ΜΟΛΧΟ 12’’ ΒΜΧ SUPER BΟY BLUE, έχει ενισχυμένους βοηθητικούς τροχούς, προστατευτικά σφουγγάρια κι ελαστικά 2.125. Όλοι οι πιτσιρικάδες που τώρα κάνουν τις πρώτες τους ποδηλατάδες, θα ξετρελαθούν από την εμφάνιση μα και τη λειτουργικότητά του!

Για τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά μας, υπάρχει το ποδήλατο ΜΟΛΧΟ 14’’ BMX MINI RIDE PINK για τις μοδάτες δεσποινίδες και για τους μικρούς νεαρούς το ΜΟΛΧΟ 14’’ FIRE POWER με ενισχυμένο σκελετό, 2 φρένα, ενισχυμένους βοηθητικούς τροχούς και παγουροθήκη με παγούρι!

Στο Perfectoys.gr, θα βρείτε και μια τεράστια ποικιλία μηχανοκίνητων παιδικών οχημάτων!

Όπως αυτή η Ροζ Μηχανή FUNKY MOTO, 6 volt, με μόνο 29,99 ευρώ αλλά και αυτό το εντυπωσιακότατο αγορίστικο Peg-Perego ηλεκτροκίνητο τζιπ, 24 V, POLARIS RANGER για παιδιά άνω των 6 ετών.

Τέλος θυμηθείτε ότι τώρα είναι η ιδανική εποχή να εξοπλίσετε τη βεράντα ή τον κήπο σας με παιχνίδια εξωτερικού χώρου! Και στο Perfectoys.gr μπορείτε να αποκτήσετε τα καλύτερα – σε ποιότητα, σε σχέδιο αλλά και σε τιμές!

Παιδικά σπιτάκια, κούνιες, τσουλήθρες, μπιλιάρδο, τραμπολίνο… είναι εκεί για τα δικά σας χαρούμενα παιδιά!

Μόνο στα Perfectoys.gr!