- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τα κλεμμένα όνειρα του Αλέξανδρου Σταύρου;

Δεν ξέρω τι σας συγκινεί περισσότερο σε αυτόν τον ηθοποιό…. Η φωνή του, η εμφάνισή του ή το μυστήριο που φαίνεται να κρύβει; Ίσως είναι η αύρα του ή ίσως απλά, οι ρόλοι που υποδύεται. Πάντα μυστηριώδεις ρόλοι, αντρών με πυγμή και συγκαλυμμένο αίσθημα…

Όπως και να έχει, ο Αλέξανδρος Σταύρου κάτι έχει! Τον πρωτοπροσέξαμε πριν πολλά χρόνια στη ΛΑΜΨΗ  του Νίκου Φώσκολου, αλλά αποτυπώθηκε στη μνήμη μας, από το επιτυχημένο σήριαλ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ! Πόσα και πόσα απογεύματα δεν αγωνιούσαμε μαζί του.

Φέτος πάλι, θα μας απασχολήσουν τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – τα δικά του άραγε;

Στην καθημερινή σειρά του MEGA υποδύεται έναν αδίστακτο επιχειρηματία, παντρεμένο μεν, μοιχό δε!

Στην προσωπική ζωή του ωστόσο, ο Αλέξανδρος Σταύρου  μάλλον έχει κατασταλάξει, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή και γαλήνη.

Παντρεμένος με την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, έχουν μια κορούλα μόλις ενάμισι έτους,  την Χρυσηίδα.

Το love story τους ωστόσο είχε κινηματογραφική περιπέτεια!

Οι φήμες για τη σχέση τους διέρρευσαν τα χρόνια που συν-έπαιζαν στο σήριαλ ΒΕΡΑ  ΣΤΟ ΔΕΞΙ. Και οι 2 φημολογείτο ότι ήταν σε άλλες σχέσεις, όμως ο έρωτας μεταξύ τους ήταν μοιραίος… Κατάφεραν να τον κρατήσουν μυστικό για πέντε χρόνια, όταν όμως η Μαριάννα έμεινε έγκυος, εξήγγειλαν το γάμο τους και τον έρωτά τους!

Τώρα; Τώρα ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, φωτογραφίζονται μαζί και δεν κρύβουν πια τίποτα!

«Με τον Αλέξανδρο εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος,» δηλώνει η Μαριάννα.

“Είμαι ήρεμος, αλλά όταν θυμώνω, θυμώνω. Αυτό βεβαίως δεν έχει σχέση με τη Μαριάννα. Μου έχει συμβεί, ας πούμε, να τσακωθώ στο δρόμο. Αλλά και εμένα δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Θεωρώ ότι η ηρεμία είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του,” δηλώνει ο 42χρονος Αλέξανδρος Σταύρου για το χαρακτήρα του.

Για να δούμε όμως, πόσο θα καταφέρει να συγκρατήσει το θυμό του στις ανατροπές που τον περιμένουν στα νέα επεισόδια της  σειρά ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ. Γιατί τα δικά του όνειρα, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είναι κλεμμένα, αλλά άκρως εκπληρωμένα!

Ραντεβού στο MEGA CHANNEL από τις 5 Νοεμβρίου, κάθε απόγευμα στις 19.00.