Τα πιο παιχνιδιάρικα σχολικά είδη!

Τσάντα πήραμε, βιβλία πήραμε, ώρα για τα απαραίτητα αξεσουάρ: τετράδια, κασετίνες, μολύβια…

Για να έχουμε όμως χαμογελαστές παιδικές φατσούλες, καλό είναι να τους πάρουμε κάτι παιχνιδιάρικο και χαρούμενο. Τι; για δείτε παρακάτω!

Αυτή η τόσο πανέμορφη ρομαντική κασετίνα FOREVER FRIENDS, από το Bagz.gr είναι ιδανική για ρομαντικά τρυφερά κοριτσάκια ! Σε παλ χρώματα και τιμή… εξαιρετικά χαμηλή!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, Hamogelo-eshop.gr, ανακαλύψαμε δεκάδες μοναδικά τετράδια! Σπιράλ και μη, με εξώφυλλα αγαπημένους ήρωες των μικρών! Ξεχωρίσαμε αυτό το τετράδιο με τον γλυκούλη SCOOBY DOO!

Ενώ στο Hondos.gr, μας άρεσε πάααρα πολύ αυτό το τετράδιο 4 θεμάτων με το σύνθημα : «ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!»

Πολύ μοντέρνα επιλογή για τις νεαρές μαθήτριες είναι αυτό το ντοσιέ με την HANNAH MONTANA, της εταιρίας GIM που είδαμε στο Greekbooks.gr!

Και ψάχνοντας για πρωτότυπα σχολικά αξεσουάρ, ανακαλύψαμε το Fanatics.gr! Ένα e-shop με είδη για τους φανατικούς οπαδούς των μεγάλων ομάδων: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ! Θα βρείτε σχολικά είδη και χαρτοσχολικά με το λογότυπο της αγαπημένης σας ομάδας! Όπως αυτό το σετ μολυβιών με ξύστρα και γόμα!

Για τους μικρούς μαθητές που έχουν εξοικειωθεί με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αυτή η ξύστρα είναι η ιδανική! Είναι μια ξύστρα – ποντίκι της εταιρίας MAPED και την είδαμε στο Hartorama.gr!

Κι αν αναζητάτε έναν μαγικό τρόπο, ώστε τα παιδιά να σημειώνουν όοολα τα καθήκοντά τους, πάρτε τους ένα σημειωματάριο – μπλοκάκι που θα τους ενθουσιάσει! Όπως αυτό το μπλοκάκι BEN 10 που διατίθεται στο Maxstores.gr!

Τέλος, στο Perfectoys.gr, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ετικέτες για τα βιβλία, τα ντοσιέ ή τα τετράδια! Εμείς σας παρουσιάζουμε αυτές τις ετικέτες με λουλούδια! Απλές αλλά εντυπωσιακές!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια μας!