- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τα ωραιότερα παιδικά έπιπλα μόνο από την εταιρία CILEK!

Τα παιδικά έπιπλα και δωμάτια CILEK έχουν κατακτήσει πλέον όλη την Ελλάδα! Με τον άψογο σχεδιασμό τους, τους ευφάνταστους συνδυασμούς και τα εντυπωσιακότατα χρώματα… είναι το όνειρο κάθε παιδιού και κάθε γονέα!

Στα καταστήματα Cilek καθώς και στο on line shop Cilek.gr [2], θα δείτε πλήθος προτάσεων παιδικών δωματίων για αγόρια, για κορίτσια καθώς και unisex προτάσεις, θα βρείτε δωμάτια bebe, στρώματα κι ασφαλώς τα πιο όμορφα αξεσουάρ!

Το παιδικό κρεβάτι TURBO με μόνο 424 ευρώ, είναι το όνειρο κάθε δραστήριου πιτσιρικά!

Ενώ στο Cilek.gr [2], μπορείτε να αποκτήσετε μια μοντέρνα κουκέτα με 422 ευρώ!

Αν πάλι αναζητάτε μια ρομαντική λύση για το νέο σας μωράκι, προτιμήστε την παιδική κούνια που έχει δυνατότητα να μετατραπεί σε μικρό κρεβάτι!

Επιπλέον, στο Cilek.gr [2] μας περιμένουν τα πιο ονειρεμένα και οικονομικά χαλιά για το παιδικό δωμάτιο! Μα σχέδια και χρώματα που θα ζεστάνουν το δωμάτιο και θα ενθουσιάσουν τις παιδικές καρδιές!

Θυμηθείτε ότι όλα τα παιδικά έπιπλα Cilek έχουν 5 χρόνια εγγύηση και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με πιστωτική κάρτα σε 12 άτοκες δόσεις!

Κι αν μένετε στον Πειραιά, σημειώστε ότι αρχές Νοεμβρίου εγκαινιάζεται ένα νέο κατάστημα της αλυσίδας, στη διασταύρωση των οδών Ζωσιμάδων και Τσαμαδού.