- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τα Lego γίνονται ταινία

Αυτή την περίοδο δύο ταινίες με πρωταγωνιστές τους Lego ήρωες είναι στα σκαριά. Τώρα βέβαια, αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι Lego ήρωες, δεν είναι πολύ ξεκάθαρο, καθότι δεν προβλήθηκαν σε όλα αυτά τα χρόνια κάποιες φιγούρες μεμονωμένα εκτός βέβαια από εκείνες στα θεματικά σετ ‘Lego City’, ‘Lego Space’ and ‘Lego Castle’.

Αλλά για να δούμε και τις εταιρείες που ανέλαβαν την παραγωγή. Πρώτα απ’ όλα, είναι η Warner Bros που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τα σχέδιά της να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τα Lego -έπειτα την επιτυχία που σημείωσαν οι τίτλοι παιχνιδιών της εν λόγω εταιρείας για τις ηλεκτρονικές κονσόλες- με σκηνοθέτες τους Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ, άλλη μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής εξέφρασε το ενδιαφέρον για κάτι παρόμοιο.

Ο λόγος για την Universal Pictures η οποία σύμφωνα με το The Hollywood Reporter βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Hero Factory προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για μια ανάλογη ταινία.

Οι Μίκαελ Φιντς και Άλεξ Λιτβακ (Οι κυνηγοί, 2010) φαίνεται πως θα υπογράφουν το σενάριο, ενώ την παραγωγή θα αναλάβουν οι Μπεν Φόρκνερ, Μάικ Γκόρντον και Ντιν Σνάιντερ.