- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τετραήμερο βιβλίου στο Public Θεσσαλονίκης (23-26/11)

Τετραήμερο αφιερωμένο στο βιβλίο, στο πλαίσιο της εκστρατείας “Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα. Το ‘χεις διαβάσει;” διοργανώνει το Public στη Θεσσαλονίκη, από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου.

Η πρώτη ημέρα (Τετάρτη 23/11) είναι αφιερωμένη στα κόμικς. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν περίπου 200 τίτλους κόμικς σε μειωμένες τιμές. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι κόμικς με τους κομίστες Δημήτρη Σαββαϊδη και Γιάννη Τεξή.

Η δεύτερη ημέρα (Πέμπτη 24/11) είναι αφιερωμένη στα ξενόγλωσσα βιβλία και όσοι επισκεφθούν το Public θα βρουν περίπου 60.000 τίτλους βιβλίων με έκπωση 20%.

Η τρίτη ημέρα (Παρασκευή 25/11) είναι αφιερωμένη στην τέχνη και η προσφορά της ημέρας είναι ένα βιβλίο δώρο με την αγορά κάθε βιβλίου.

Η τελευταία ημέρα (Σάββατο 26/11) είναι αφιερωμένη στο παιδί. Με κάθε αγορά βιβλίου από το παιδικό τμήμα θα δίνεται δώρο ένα παιδικό παζλ. Το μεσημέρι του Σαββάτου (12.00) οι μικροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο του παραμυθιού μέσα από την αφήγηση του βιβλίου “Αστέρω το κορίτσι της βροχής” της Χριστίνας Παπαδάκη.

Και μην ξεχάσετε μπαίνοντας στο κατάστημα να κάνετε μια στάση στον τροχό της τύχης που μπορεί να σας χαρίσει μεγαλύτερες εκπτώσεις και δωροεπιταγές.

Public, Στοά Χιρς, Θεσσαλονίκη