Τζέσικα Σίμπσον: χτίζοντας τη δική της αυτοκρατορία

Τα ταλέντα της στην υποκριτική και τη μουσική αμφισβητήθηκαν. Η νέα καριέρα όμως που φιλοδοξεί να χτίσει πάει από το καλό στο καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια η σέξι Τζέσικα Σίμπσον άρχισε να σχεδιάζει αρχικά τα δικά της ρούχα και αξεσουάρ, μέχρι που σκέφτηκε να το επεκτείνει ως επαγγελματική δραστηριότητα. Μάλιστα τη χρονιά που πέρασε αναδείχτηκε η πρώτη celebrity σχεδιάστρια που σημείωσε κέρδη πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια! Οσον αφορά την προσωπική ζωή της, προετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Ερικ Τζόνσον που θα γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου!

Εκπληκτική businesswoman

Βέβαια, οι μέρες περνούν και ακόμη η 31χρονη σχεδιάστρια δεν έχει αποφασίσει τι νυφικό θα φορέσει. Ετσι οι φήμες που θέλουν την Τζέσικα να σχεδιάζει η ίδια το νυφικό της δίνουν και παίρνουν! Και γιατί να μη θελήσει να δοκιμάσει κάτι τέτοιο, αφού μέχρι τώρα αποδεικνύεται σπουδαίο ταλέντο στον χώρο της μόδας.

Η εταιρεία ρούχων που λανσάρει σημείωσε κέρδη, τα οποία ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια! Η κολεξιόν της περιλαμβάνει παπούτσια (το φετίχ της Τζέσικα), τσάντες, μπότες, φορέματα, γυαλιά ηλίου, αρώματα, μαγιό, μέχρι και βαλίτσες! «Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω μεγιστάνας της μόδας. Υπάρχουν και άλλες εταιρείες που κάνουν σπουδαία δουλειά, αλλά δεν γίνεται να περιστρέφονται όλα γύρω τους.. Δεν θέλουν όλοι να δείχνουν σαν τον τάδε σταρ και δεν μπορούν. Θέλουν απλώς ένα στοιχείο από αυτό το στιλ» δήλωσε η Σίμπσον σε συνέντευξη της.