- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τι σας προσφέρει το welovetoys.gr με ένα κλικ;

Τι είναι απολύτως απαραίτητο μέσα στις γιορτές, την περίοδο που κάνουμε και δεχόμαστε τα περισότερα δώρα? Αυτό που μας προσφέρει το welovetoys.gr [2] με… ένα κλικ :

24ωρη παράδοση σε όλη την Ελλάδα δωρεάν από 49 ευρώ και άνω. Πώς το κάνουν; Το χρησιμοποιήσαμε 2 φορές τις τελευταίες 3 εβδομάδες και ήταν άριστοι. Ρωτήσαμε και μάθαμε, λοιπόν: οποιοδήποτε προϊόν βλέπετε μέσα στο site (λένε ότι έχουν πάνω από 5.000 διαφορετικά προϊόντα… αλλά δεν τα μετρήσαμε κιόλας…!) το έχουν σε απόθεμα στην αποθήκη τους και άρα είναι ετοιμοπαράδοτο. Όποια παραγγελία, λοιπόν, “μπει” μέχρι της 15:00 (σημειώστε ότι εμείς βάλαμε την μία παραγγελία μας… περασμένες τέσσερις) την επόμενη ημέρα είναι στην πόρτα σας. Απλά αλλά τα απλά είναι τα…δύσκολα, που κανείς δεν κάνει!

Δωρεάν περιτύλιγμα και σακκούλα: μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει στα περισσότερα και πιο… διάσημα μαγαζιά παιχνιδιών, να πληρώνουμε και το περιτύλιγμα. Αυτά τέλος στο welovetoys.gr [2]. Κλικάροντας πώνω στη λέξη “Συσκευασία” στη σελίδα κάθε προϊόντος, σας “ανοίγουν” 2 επιλογές : η μια είναι να επιλέξετε μία δωρεάν υπέροχη συσκευασία και πλαστική σακκούλα, οπότε κάνετε την δουλειά σας, και η δεύτερη είναι να επιλέξετε το εορταστικό περιτύλιγμα με μια υπέροχη χάρτινη σακκούλα σε μια πλήρως οικολογική λύση. Η πρώτη συσκευασία είναι δωρεάν ενώ αν επιλέξετε την δεύτερη θα χρεωθείτε 2,50 ευρώ.

Δωρεάν ευχετήρια κάρτα: πολύ απλά γράφετε τις ευχές και οι καλοί άνθρωποι του welovetoys.gr [2] την τυπώνουν σε μια ευχετήρια κάρτα και την αποστέλλουν μαζί με το δώρο, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό επιθυμείτε.

365 ημέρες δικαίωμα επιστροφής, δηλαδή ένας ολόκληρος χρόνος! Απίστευτο αλλά το κάνουν (έτσι λένε τουλάχιστον). Τέρμα το άγχος του 15νθημέρου, να μαζέψουμε τα δώρα με…γεωγραφική κατανομή και να γυρνάμε όλη την Αθήνα ή την πόλη που μένουμε για να αλλάξουμε τα δώρα που θέλουμε. Με ένα κλικ ή ένα τηλέφωνο στο welovetoys.gr [2] όλα λύνονται. Αρκεί να μην έχετε ανοίξει το κουτί του παιχνιδιού ή όποιου άλλου προϊόντος και το εχετε χρησιμοποιήσει…

Απλά πραγματάκια, που όλες και όλοι σκεφτόμαστε πόσο ωραία θα ήταν να υπήρχαν για να εξυπηρετούμαστε. Ε…τελικά αυτό που λένε σαν σκοπό τους στο welovetoys.gr [2] (μπείτε στην “Εταιρεία” στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας τους και δείτε τους ιδρυτές… σε παιδικές φωτογραφίες. Πολύ έξυπνο, πρωτότυπο και… διασκεδαστικό) ότι έχουν σαν πρώτο τους στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση, φαίνεται να το πιστεύουν και να μην είναι… απλά ωραία λόγια!