Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ στο Σύνταγμα (2-6/6)

Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ στο Σύνταγμα (2-6/6)

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/beach-volley.jpg" alt="" title="beach volley sto Syntagma" class="alignnone size-full wp-image-22661" />Η Αθήνα σε ένα από τα ιστορικότερα σημεία της θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley - Masters 2010. Τα πρωινά μάλιστα θα οργανώνονται μαθήματα μπιτς βόλεϊ για παιδιά, με τη Βάσω Καραντάσιου (δωρεάν).

Όχι, ούτε εσείς διαβάζετε λάθος ούτε κι εμείς γράφουμε ανακρίβειες. Η Αθήνα σε ένα από τα ιστορικότερα σημεία της Ελλάδος θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley – Masters 2010. Καλοκαιράκι λοιπόν κι αντί να παρακολουθούμε το κατεξοχήν σπορ της παραλίας κοντά στη θάλασσα, εμείς θα κατέβουμε στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος, η οποία θα έχει στρωθεί με άμμο για τις ανάγκες του τουρνουά. Τα πρωινά μάλιστα θα οργανώνονται μαθήματα μπιτς βόλεϊ για παιδιά, με τη Βάσω Καραντάσιου (δωρεάν).
Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Βασίλης Κικίλιας (πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Αθηνών): «Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς πως 35.000 άνθρωποι, που περνάνε καθημερινά από την πλατεία Συντάγματος, θα βλέπουν αγώνες βόλεϊ, θα βλέπουν σχολεία να συμμετέχουν, θα βλέπουν τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες να αγωνίζονται. Για εμάς ο αθλητισμός είναι στάση ζωής και υπάρχει διέξοδος, μέσα από τον αθλητισμό, σε πολλά προβλήματα της καθημερινότητάς μας.»

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ θα κατασκευαστούν κερκίδες για 800 περίπου άτομα με βάση τον υπάρχοντα χώρο, ενώ θα υπάρχει και γιγαντοοθόνη στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και πολλές παράλληλες δράσεις για παιδιά και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.