Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα – Πώς γυρίστηκε η ταινία

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ακριβώς φτιάχνεται μια ταινία; Όχι; Ε, δεν είστε οι μόνοι! Ούτε ο Τζεφ Κίνι το είχε κάνει μέχρι που πουλήθηκαν τα δικαιώματα της επιτυχημένης του σειράς Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα στην 20th Century Fox και ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Τότε έμαθε ακριβώς πώς μεταφέρεται ένα βιβλίο στη μεγάλη οθόνη!

Γεμάτο φωτογραφίες, σελίδες από το σενάριο, σκιτσάκια που απεικονίζουν σκηνές του έργου, ανέκδοτα σκίτσα του Τζεφ Κίνι και σχέδια από τα ρούχα των ηθοποιών, Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα – Πώς γυρίστηκε η ταινία είναι το τέλειο βιβλίο για κάθε… σπασίκλα.

Εκδόσεις: Ψυχογιός
Συγγραφέας: Τζεφ Κίνι, ΗΠΑ
Σειρά: Graphic Novel
Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2011
Σελ.: 224 – Τιμή: 11,00€ – ISBN: 978-960-453-857-7

Ας γνωρίσουμε το συγγραφέα

Ο Τζεφ Κίνι είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ουάσινγκτον και το 1995 μετακόμισε στη Νέα Αγγλία. Ο Τζεφ ζει τώρα στη νότια Μασαχουσέτη με τη σύζυγό του και τους δυο γιους τους. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία του ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ: ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΓΚ ΧΕΦΛΙ, το οποίο έχει γυριστεί κινηματογραφική ταινία από την Twentieth Century Fox, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 2: Ο ΡΟΝΤΡΙΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 3: ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 4: ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΖΩΗ, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 5: Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ: ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟ.