- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Το καλοκαιρινό σου άρωμα: ck one summer 2011

Καυτός καλοκαιρινός ήλιος,
άγνωστος προορισμός,
δυνατή μουσική,
νιώσε την ενέργεια και τον παλμό!

Τι εικόνες σου έρχονται; Οι πιο όμορφες, ξέγνοιαστες καλοκαιρινές εικόνες, που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση μέχρι εκείνη την πολυπόθητη στιγμή. Το άρωμα ck one summer κλείνει μέσα του τη διάθεση από ένα διασκεδαστικό, καλοκαιρινό πάρτι στην παραλία. Αναζωογονητικό, δροσερό, διεγερτικό, ανήκει στην κατηγορία των citrus αρωμάτων. Επίσης, κάτι που θα βολέψει και τους δυο, είναι το ότι είναι unisex, είναι δροσερό και ευκολοφόρετο, ενώ σου αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας.

Το άρωμα ck one summer 2011 σε ξεσηκώνει αρχικά με ένα εκρηκτικό κοκτέιλ από σπιρτόζικο Μανταρίνι, ζουμερό Πεπόνι και υγρή Φτέρη. Η καρδιά του χορεύει στους ρυθμούς που επιβάλλουν το Μοσχολέμονο, τα φύλλα Μανταρινιού και η μοναδικά ενθουσιώδης Λουΐζα, ενώ μια μοναδική αίσθηση δροσιάς αφήνουν η κίτρινη Φρέζια και το Ρήο. Στη βάση του αρώματος σε αγκαλιάζουν νότες από Σανδαλόξυλο, Μόσχο, εξωτικό Λιβάνι, Λειχήνες και φλούδα από Ροδάκινο.

Δες τη συσκευασία

Οι χαρακτηριστικές μπλε, κίτρινες και κόκκινες αποχρώσεις του μπουκαλιού τραβούν αναμφίβολα το βλέμμα σου. Στην εξωτερική συσκευασία οι χορευτικές φιγούρες στο φόντο, ξυπνούν τη διάθεσή σου για διασκέδαση, χορεύοντας στην παραλία, μια λαμπερή καλοκαιρινή ημέρα.

Θα μπορέσεις να το βρεις από το Μάιο και μέχρι εξαντλήσεώς του, καθώς πρόκειται για συλλεκτική έκδοση.

Smart Tip: Το άρωμα ck one summer σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις δωρεάν πέντε μουσικά κομμάτια με κάθε σου αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολόγησε www.calvinkleinfragrances.com καθώς και τη σελίδα Calvin Klein Fragrances στο facebook.