Το τρίτο της παιδί περιμένει η Uma Therman

Τις τελευταίες μέρες οι γνωστοί της άρχισαν να το διαδίδουν στα περιοδικά. “Η Uma είναι έγκυος”, δήλωσε φίλος της σε αμερικάνικο περιοδικό, αφού οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της Αμερικανίδας σταρ με ρούχα oversized για τα δεδομένα της, όλο και πύκνωναν. Τελικά και ο μάνατζερ της Uma Therman, Jason Weinberg, επιβεβαίωσε στην Daily Mail την είδηση. Η ηθοποιός θα γίνει μαμά για τρίτη φορά, ενώ πατέρας του παιδιού είναι ο επιχειρηματίας Arpad Busson, με τον οποίο είναι μαζί από το 2007, αν και το Νοέμβριο του 2009 χώρισαν για ένα διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, τον προηγούμενο χρόνο σε μια επίδειξη μόδας ξαναβρέθηκαν και όπω όλα δείχνουν από τότε είναι μαζί. Επιστέγασμα της επανασύνδεσης, ο πελαργός, που αναμένεται προς τα τέλη καλοκαιριού.

Η Uma Therman έχει ήδη δύο παιδιά από τον τέως σύζυγό της Ethan Hawke, τη Maya, 13 χρονών και τον Levon, 10. Ο σύντροφός της επίσης έχει δύο παιδιά με την πρώην σύντροφό του, το σουπερμόντελ Elle Macpherson, τους Arpad Flynn Alexander Busson και Aurelius Cy Andrea Busson.

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην ερωτική της ζωή και προσπαθεί να έχει μία ήρεμη ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο.