Το χάδι του ήλιου

Για τα παιδιά με μεγάλη ευαισθησία στον ήλιο, με παθολογική ξηρότητα, ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα, για τα βρέφη με πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα, η κάθε συνάντηση με τον ήλιο κρύβει κινδύνους. Εκτός αν προστατεύσετε εγκαίρως το παιδικό δέρμα με εξειδικευμένα αντηλιακά.
Η σειρά Continious Protection της Aveeno φροντίζει για την προστασία της παιδικής επιδερμίδας από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία, επιστρατεύοντας δραστικά φυσικά και οργανικά φίλτρα, συστατικά από τη φύση και τη δύναμη της προηγμένης τεχνολογίας. Άλλωστε οι επιστήμονες γνωρίζουν πλέον πως τα αντηλιακά που περιέχουν αποκλειστικά φυσικά φίλτρα δεν επιτυγχάνουν πολύ υψηλή UVA προστασία, δεν είναι ανθεκτικά στο νερό, ενώ λόγω της λιπαρής τους υφής δυσχεραίνουν τη σωστή & συχνή επάλειψη.

Τα Aveeno® Baby Continuous Protection Spray (Αντηλιακό σπρέι) και Aveeno® Baby Continuous Protection Lotion (Αντηλιακό Γαλάκτωμα) – και τα δύο με δείκτη προστασίας SPF 50+ , καθώς και το
Aveeno® Baby Continuous Protection Lotion (Αντηλιακό Γαλάκτωμα) με δείκτη προστασίας SPF30, φροντίζουν για όλες τις «ευαισθησίες» του παιδικού δέρματος που πλέον δεν φοβάται το καλοκαίρι!

Johnson & Johnson Hellas ΑΕΒΕ
Γραμμή καταναλωτών (χωρίς χρέωση): 800 11 22888