- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας σάς χαρίζει το όργανο που θα σπουδάσετε!


Σεπτέμβρης πλησιάζει και οι γονείς -ενίοτε και τα παιδιά- τον υποδέχονται με νέες ιδέες για δραστηριότητες που μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές ώστε να περνούν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά και να μαθαίνουν. Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, από την άλλη, είναι γνωστό ότι προσφέρει την αρτιότερη μουσική εκπαίδευση σε μικρούς και μεγάλους. Φέτος, ξεκινά τη σεζόν με μια ευχάριστη έκπληξη. Σας χαρίζει το όργανο που θα σπουδάσετε!

Κάθε χρόνο, οι νέοι σπουδαστές του Ωδείου Φίλιππος Νάκας έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μιας σημαντικότατης προσφοράς σε μουσικά όργανα, μιας προσφοράς που εκτιμάται ιδιαιτέρως από όλους εκείνους που, στο ξεκίνημα των μουσικών τους σπουδών, δε χρειάζεται να διαθέσουν χρήματα για την αγορά οργάνου.

Φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, ντραμς, παραδοσιακό κλαρίνο και μπουζούκι γίνονται για πάντα δικά σας με την εγγραφή σας στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας για το διδακτικό έτος 2012-2013, ενώ για τους σπουδαστές πιάνου, το Ωδείο παραχωρεί ένα όρθιο πιάνο, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Αποκτήστε το δικό σας μουσικό όργανο χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 3634000, ή μπείτε στο www.nakas.gr [2]

INFO
Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Ιπποκράτους 41 και έχει παραρτήματα στην Αγία Παρασκευή, το Αιγάλεω, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, τα Μελίσσια, τη Νέα Σμύρνη, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.