- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Το Allou!Fun Park στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Το Allou! Fun Park, ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης όλων, βρίσκεται ξανά κοντά στα παιδιά χαρίζοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: παιχνίδια και χαμόγελα. Φέτος παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Χαρίζουμε δώρα, Μοιράζουμε χαμόγελα» καθιερώνοντας τον πετυχημένο θεσμό αγάπης και προσφοράς.

Ως το τέλος Σεπτεμβρίου το Allou! Fun Park με τη καθοριστική συμβολή των επισκεπτών του, θα συγκεντρώσει παιχνίδια και σχολικά είδη κάθε είδους τα οποία θα χαρίσει στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα υπάρχουν δύο μεγάλα κουτιά σε κεντρικά σημεία του Allou! και του Kidom, στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να τοποθετούν παιχνίδια και σχολικά είδη που είναι σε καλή κατάσταση και επιθυμούν να δωρίσουν. Στη συνέχεια, η ομάδα του Allou! Fun Park, κατόπιν προσεγμένης διαλογής θα τα συγκεντρώσει και θα τα παραδώσει στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, μοιράζοντας αληθινά χαμόγελα ελπίδας και αγάπης.

Το Allou! Fun Park, αποδεικνύει ακόμα μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία και με την ουσιαστική συμπαράσταση των φίλων / επισκεπτών του θα χαρίσει παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.